Information till dig som är listad hos Capio Hälsocentral Wasahuset

Capio Primärvård AB har beslutat att omorganisera Capios hälsocentraler i Gävle. Det innebär att verksamheten på Capio Hälsocentral Wasahuset kommer att upphöra 31/3 2019. Läs mer.

Fram till dess kommer verksamheten att fortgå som vanligt och vi kommer att ha öppet alla vardagar 8-17.

Undersköterska - Capio Hälsocentral Wasahuset

Sista ansökningsdag: 2017-02-19   
Publicerades: 2017-02-03

Om oss

Capio Hälsocentral Wasahuset är en modern hälsocentral belägen i ljusa, rymliga lokaler i lugn och trivsam miljö mitt i centrala Gävle. För oss är kvalitet, service och tillgänglighet en självklarhet och vår målsättning är att ständigt utveckla och förbättra verksamheten.

Beskrivning av tjänst

Som undersköterska på Capio Hälsocentral Wasahuset kommer du att arbeta i vårt labb med provtagning och sedvanliga labbuppgifter. Även dagligt mottagningsarbete ingår i din roll, som t.ex. att lägga om sår, assistera läkare vid undersökningar och operationer samt vara en del i teamets löpande underhåll av mottagningen.

Hälsocentralen är i ett aktivt tillväxtskede och vi söker någon som vill vara med och bygga bra flöden för både våra nuvarande och nya patienter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är undersköterska med provtagningserfarenhet. Erfarenhet från arbete inom primärvården är meriterande. Du känner dig trygg med att göra egna bedömningar och fatta egna beslut. På hälsocentralen samarbetar vi för att uppnå god kvalitet och nöjda patienter och lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Vikariat
1 års vikariat med sex månaders provanställning.
Omfattning: Heltid/Deltid
Enligt överenskommelse.
Lön: Enligt överenskommelse.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande så registrera din ansökan med ansökningshandlingar så snart som möjligt, dock senast den 19 februari 2017. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök senast: 2017-02-19

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com