Verksamhetschef - Capio Hälsocentral Wasahuset i Gävle

Sista ansökningsdag: 2017-01-31   
Publicerades: 2016-12-16

Om oss

Capio Hälsocentral Wasahuset är en centralt belägen hälsocentral med drygt 3000 listade patienter. Vi drivs på uppdrag av Region Gävleborg. Enheten startade 2014 och är fortfarande i ett aktivt utvecklingsskede.

Beskrivning av tjänst

Vi söker dig som vill leda och utveckla vår verksamhet framöver. Du är en person som gillar att arbeta självständigt och är trygg i din roll som chef och ledare. Du är van vid att ta ansvar, engagera dig och du tycker om att arbeta utifrån patientens och medarbetarens behov i fokus. Du kan entusiasmera din personal, tillvarata deras kompetens, och har välutvecklade tankar kring ett konkurrenskraftigt vårdutbud för den aktuella befolkningen.

Vi erbjuder dig ett utmanande och utvecklande uppdrag på en arbetsplats där du kommer att leda, utveckla och expandera hela verksamheten. Ett av dina viktigaste uppdrag blir att leverera bra arbetsmiljö för medarbetarna och hög kvalitet och tillgänglighet för patienterna inom givna ekonomiska ramar och uppsatta mål. Enheten har massor av outnyttjad potential och vi ser gärna att du kommer med mycket egna tankar om hur den kan utvecklas på ett bärkraftigt sätt.

I ditt ansvarsområde ingår fullt resultat- och personalansvar med uppföljning och rapportering både internt och till regionen. Vidare har du ett medicinskt ledningsansvar och är ansvarig för det systematiska arbetsmiljö- och kvalitetsarbetet. Du ansvarar för lokala samarbetsrelationer samt att verksamhetens resultat ligger på budgeterad nivå.

Du rapporterar till regionchef Petra Vogt, Region Mitt, inom Capio Närsjukvård och ingår i en chefsgrupp med 12 kollegor i 6 olika landsting och regioner. I regionsupporten ingår även regional medicinsk chef, controller, HR-konsult, IT-support och samordningsfunktioner.

Kvalifikationer

Du har lång erfarenhet av ledarskap och förändringsarbete, gärna från primärvård. Du har i dina tidigare roller haft resultatansvar och är van att arbeta med verksamhetsuppföljning. Du är läkare, specialist i allmänmedicin, eller annan relevant grundkompetens för chefskap i primärvård.

Du är en tydlig och förtroendeingivande ledare med en god förmåga att strukturera och prioritera. Du lyfter och utvecklar dina medarbetare och har självklar förmåga att leda olika grupper samtidigt som du är handlingskraftig och beslutsmässig. 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2017-01-31

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com