Information till dig som är listad hos Capio Hälsocentral Wasahuset

Capio Primärvård AB har beslutat att omorganisera Capios hälsocentraler i Gävle. Det innebär att verksamheten på Capio Hälsocentral Wasahuset kommer att upphöra 31/3 2019. Läs mer.

Fram till dess kommer verksamheten att fortgå som vanligt och vi kommer att ha öppet alla vardagar 8-17.

Aktuellt

Information gällande Capio Hälsocentral Wasahuset där du är listad.

Capio Primärvård AB har beslutat att omorganisera Capios hälsocentraler i Gävle. Det innebär att verksamheten på Capio Hälsocentral Wasahuset kommer att upphöra 31 mars 2019.

Fram till dess kommer verksamheten att fortgå som vanligt och vi kommer att ha öppet alla vardagar 8.00-17.00

Detta gäller nu för dig som är listad på Capio Hälsocentral Wasahuset:
Som patient erbjuds du att lista om dig på valfri hälsocentral i Gävleborg. Du får självklart gärna lista dig på någon av våra systercentraler – Capio Hälsocentral Bomhus, Capio Hälsocentral Brynäs eller Capio Hälsocentral Gävle.

Väljer du att inte aktivt lista dig på annan hälsocentral kommer du automatiskt att listas på den hälsocentral som ligger geografiskt närmast din folkbokföringsadress. 

Alternativt kan du även göra ditt val på internet via Mina vårdkontakter 1177.se.

Elna Berglind, en mycket uppskattad läkare och medarbetare, har sagt upp sig och kommer att arbeta hos oss till och med november. Hon kommer tills dess att fokusera på att avsluta påbörjade utredningar och behandlingar men inte ha någon form av planerad mottagning så som årskontroller etc. Just nu får vi frågor om var Elna Berglind kommer att arbeta efter vår stängning. Då det inte är helt klart ber vi att få återkomma med den informationen längre fram.

Vi vill tacka alla patienter för tiden vi har haft tillsammans och för att vi fått förtroendet att ta hand om er. Vi hoppas få se er på någon av våra andra Capio enheter.

Ingela Hammarberg        
Verksamhetschef 
Capio Hälsocentral Wasahuset