Sjukgymnast / Fysioterapeut - Capio Citykliniken Halmstad

Sista ansökningsdag: 2017-10-15   
Publicerades: 2017-09-13

Om oss

Capio Citykliniken Halmstad är en centralt belägen vårdcentral mitt i Halmstad med närhet till buss, restauranger och affärer.

På vårdcentralen finns bland annat specialister i allmänmedicin, men även specialister inom allmänkirurgi och öron-näsa-hals. Vi har även mottagningar som astma/KOL, diabetesmottagning, en stor sjukgymnastikverksamhet samt psykolog, kurator, arbetsterapeut och BVC. Vi utför även resevaccinationer och hälsokontroller.

Vi är idag 50 medarbetare som har hand om ca 13 000 listade patienter.

Beskrivning av tjänst

Vi söker nu en vikarierande sjukgymnast/fysioterapeut för arbete på vår mottagning. Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus.

Du kommer att ingå i en arbetsgrupp bestående av 4 sjukgymnaster/fysioterapeuter.

Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktigt från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad och legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut. Erfarenhet av att arbeta inom primärvård är meriterande.

Vi arbetar för att uppnå god kvalitet och nöjda patienter. Vi söker dig som är flexibel, engagerad, positiv och intresserad samt har god organisationsförmåga, kan arbeta självständigt och vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling. Vi värdesätter laganda och förmågan och viljan att ta egna initiativ.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Timanställd/Intermittent visstidsanställning
Vikariat 80-90% tom 2018-12-31.
Omfattning: Deltid
80-90%
Lön: Enligt överenskommelse.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan

Då uttag till intervjuer sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Ansök senast: 2017-10-15

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com