Mamma och barn utomhus. Mamma och barn utomhus.

Capio Husläkarna Vårdcentral BVC

Välkommen att kontakta oss för att få rådgivning eller boka tid.

Kontakta oss via telefon

Helgfria vardagar kl. 9.00-10.00

Välkommen att ringa oss för rådgivning, tidsbokning och återbud. Övrig tid går det bra att lämna meddelande på telefonsvararen.

0300-373 88

Vad betyder det att ”lista sig”?

Det betyder att du väljer vilken vårdcentral du och din familj ska gå till när ni behöver vård. Självklart kan man gå till en vårdcentral utan att vara listad där men det har sina fördelar att lista sig hos Capio.

Träffa andra föräldrar!

Genom att delta i våra föräldragrupper har du möjlighet att träffa andra föräldrar och lära dig mer om barn och föräldraskap. Vi pratar bla om mat, sömn, relationer och att sätta gränser. Välkommen!

Lider du av pollenallergi?

När solen och grönskan lockar är det tråkigt om pollen hindrar dig från utomhusaktiviteter. Låt inte pollenallergi begränsa dig!

Lär dig babymassage

I vår kurs i babymassage visar en utbildad instruktör hur du ska göra och vad du ska tänka på när du masserar ditt barn. Lämplig ålder på barnen är cirka 2-4 månader. Prata gärna med oss vid intresse.

Poddmottagningen, illustration

Poddmottagningen - där sjuka frågor får friska svar

I Capios egen podd Poddmottagningen lär du dig mer om olika hälsofrågor, sjukdomar och diagnoser. Kunniga experter gästar och ger tips, råd och nyttig information samt svarar på lyssnarnas frågor.

Funktioner i Capios app

Film - Ladda ner vår app

I appen hittar du Capios digitala tjänster på ett ställe. Du kan chatta direkt med läkare och enkelt hitta din närmsta vårdcentral.

Vanliga frågor

Vi på Capio får många frågor från våra patienter. Här har vi sammanställt de vanligaste frågorna med svar.

Här finner du även: