BVC-sköterska - Capio Vårdcentral Lekeberg

Sista ansökningsdag: 2017-11-04   
Publicerades: 2017-10-12

Om oss

Capio vårdcentral Lekeberg ligger ca 2,7 mil från Örebro i en framåt kommun. Vi har 8464 listade patienter och det föds ca 100 barn årligen. Vårdtyngden på BVC är enligt BHVs kriterier förhållandevis låg. Vi är 30 personer i blandade åldrar och med mycket god stämning i gruppen. Här finns en uttalad vilja att hjälpa varandra över yrkesgränserna! Vi sätter kvalitet och tillgänglighet högt och värnar om att man kan utvecklas som medarbetare. Under februari 2018 flyttar vi till nyrenoverade lokaler i samma fastighet. Det är det f.d. sjukhemmet som vi tillsammans med arkitekter fått utforma till en modern och välfungerande vårdcentral.

Beskrivning av tjänst

Arbetet följer Barnhälsovårdens nationella program i den sk Rikshandboken. Hälsoövervakning - att följa barns hälsa, utveckling och livsvillkor, Hälsofrämjande arbete (levnadsvanor och miljö), Hälsofrämjande arbete (samspel och relationer), Stöd i föräldraskapet , Ge information och förmedla kunskap om lokala barn- och föräldraverksamheter och vaccinera. Hos oss arbetar du ihop med en BVC-sköterska och läkare och har nära samverkan med övriga yrkesgrupper på vårdcentralen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som kan arbeta självständigt och samtidigt gillar att samarbeta. Ansvar, medkänsla och kvalitet är nyckelord för oss.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Allmän visstidsanställning
Föräldravikariat 80% med möjlighet att jobba ytterligare 20% på DSM. Start 21/11 eller enligt överenskommelse, t.o.m. 31/8 2018. Ev möjlighet till fortsatt tjänst på DSM.
Omfattning: Deltid
80%
Lön: Enligt överenskommelse.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2017-11-04

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com