Barn undersöks på vårdcentralen. Barn undersöks på vårdcentralen.

Välkommen till din vårdcentral

Chatta med oss

Nu kan du få rådgivning och hjälp av vår personal direkt via Hagas egen chatt. Chatten är bemannad helgfria vardagar kl. 8.00-15.00, men du kan påbörja din chatt när som helst. Om din kontakt med oss leder till en kvalificerad digital vårdkontakt kommer du att få betala patientavgift i enlighet med Region Örebro läns regelverk. Kostnadsfritt för alla under 25 år och äldre än 85 år

Starta chatten här

Kontakta oss via telefon

Helgfria vardagar kl. 7.00-17.00.

Välkommen att ringa oss för rådgivning, tidsbokning och receptförnyelse.

019-602 44 60

Vad betyder det att ”lista sig”?

Det betyder att du väljer vilken vårdcentral du och din familj ska gå till när ni behöver vård. Självklart kan man gå till en vårdcentral utan att vara listad där men det har sina fördelar att välja.

Vi hjälper dig

Ibland kan vi drabbas av nedstämdhet, oro och svårigheter att hantera det vi möter i livet. Då är du varmt välkommen till vår mottagning.

Poddmottagningen, illustration

Poddmottagningen - där sjuka frågor får friska svar

I Capios egen podd Poddmottagningen lär du dig mer om olika hälsofrågor, sjukdomar och diagnoser. Kunniga experter gästar och ger tips, råd och nyttig information samt svarar på lyssnarnas frågor.

Snuvig tjej

Säsong för influensa

Vi guidar dig med råd och tips på när du bör vaccinera dig, hur du själv kan minska risken för att bli smittad, samt vad du kan göra om du drabbas av årets influensa.

Vanliga frågor

Vi på Capio får många frågor från våra patienter. Här har vi sammanställt de vanligaste frågorna med svar.