Vårdteam Vårdteam i reception.

Välkommen till Capio Specialisthuset Eslöv

Vårt mål är att erbjuda dig god tillgänglighet med korta väntetider till våra specialister.

Kontakta oss gärna via telefon

Måndag-torsdag 8.00-12.00 och 13.00-14.00 samt fredagar 8.00-12.00

Efter kl. 12.00 är du välkommen att kontakta oss via 1177 Vårdguidens e-tjänster.

0413-580 000

Minska smittspridningen - sök vård på rätt sätt

Om du har feber eller luftvägs-/förkylningssymtom ska du stanna hemma. Undvik akutmottagningar och vårdcentraler så långt det går. Vid behov av vårdkontakt, kontakta oss då via chatt eller telefon. Ring 1177 när vi eller våra chattar har stängt.

Många kompetenser under samma tak

Vi erbjuder specialistvård inom gynekologi, hud, invärtesmedicin, kardiologi, kirurgi, logopedi, skopi, urologi och öron-näsa-halssjukdomar. Hos oss kan du även göra en hälsokontroll samt få hjälp med intyg.

coronavirus

Undrar du om coronaviruset?

Just nu rapporteras det mycket i medier om coronaviruset och sjukdomen covid-19. Aktuell information om läget kan du läsa via länken nedan, eller på Folkhälsomyndighetens hemsida.

Poddmottagningen, illustration

Poddmottagningen - där sjuka frågor får friska svar

I Capios egen podd Poddmottagningen lär du dig mer om olika hälsofrågor, sjukdomar och diagnoser. Kunniga experter gästar och ger tips, råd och nyttig information samt svarar på lyssnarnas frågor.

Funktioner i Capios app

Film - Ladda ner vår app

I appen hittar du Capios digitala tjänster på ett ställe. Du kan chatta direkt med läkare och enkelt hitta din närmsta vårdcentral.

Vi är ISO 9001-certifierade

Vi arbetar för att ständigt förbättra och justera vår verksamhet för att möta behoven hos dig som patient. Vi är certifierade i ISO 9001:2015 sedan 2008. Vi arbetar även för en hållbar utveckling och tar ett stort miljöansvar, därför är vi certifierade i 14001:2015 sedan 2010.

Vanliga frågor

Vi på Capio får många frågor från våra patienter. Här har vi sammanställt de vanligaste frågorna med svar.