Mamma och barn utomhus. Mamma och barn utomhus.

Välkommen till Capio Citykliniken Helsingborg Söder BVC

Boka tid på barnavårdscentralen via något av nedanstående alternativ. 

Familjecentralen Söder

Måndag-tisdag kl. 8.30-14.00 (babycafé för föräldrar med barn upp till 10 månader kl. 14.00-15.30), tisdag kl. 8.30-15.00, onsdag kl. 8.30-12.30, torsdag kl. 8.30-15.00, fredag samling kl. 10.00 på familjecentralen om (inget annat är bestämt) och går ut. Ring och fråga om du inte har varit här på ett tag. Vid regn kl. 8.30-12.00 inomhus.

Klicka här för att läsa mer på kommunens hemsida

Kontakta oss gärna för rådgivning eller tidsbokning

8.00-17-00

(knappval 5 för bvc)

042-17 31 00

Minska smittspridningen - sök vård på rätt sätt

Om du har feber eller luftvägs-/förkylningssymtom ska du stanna hemma. Undvik akutmottagningar och vårdcentraler så långt det går. Vid behov av vårdkontakt, kontakta oss då via chatt eller telefon. Ring 1177 när vi eller våra chattar har stängt.

Vi är en del av Familjecentralen Söder

Familjecentralen Söder är en träffpunkt för nyblivna föräldrar och familjer med barn upp till fem år. Här får familjer tillgång till bvc-sköterskor, barnmorskor, socialsekreterare och förskollärare.

Färgglada ballonger

Vi är HBTQ-certifierade

Vår verksamhet präglas av uppfattningen att alla har ett lika värde oavsett kön, etnisk eller religiös tillhörighet, trosuppfattning eller sexuell läggning.

Tillsammans för friskare barn

I samarbete med Generation Pep startar Capio nu ett förebyggande program som handlar om barns hälsa. Med projektet hoppas vi att öka kunskapen bland barn och föräldrar om vikten av bra kost och fysisk aktivitet och att erbjuda konkreta verktyg till stöd för goda mat- och rörelsevanor.

Poddmottagningen, illustration

Poddmottagningen - där sjuka frågor får friska svar

I Capios egen podd Poddmottagningen lär du dig mer om olika hälsofrågor, sjukdomar och diagnoser. Kunniga experter gästar och ger tips, råd och nyttig information samt svarar på lyssnarnas frågor.

Funktioner i Capios app

Film - Ladda ner vår app

I appen hittar du Capios digitala tjänster på ett ställe. Du kan chatta direkt med läkare och enkelt hitta din närmsta vårdcentral.

Vanliga frågor

Vi på Capio får många frågor från våra patienter. Här har vi sammanställt de vanligaste frågorna med svar.