Mamma och barn utomhus. Mamma och barn utomhus.

Välkommen till Capio Citykliniken Helsingborg Söder BVC

Boka tid på barnavårdscentralen via något av nedanstående alternativ. 

Öppna förskolan

Mån: kl. 13:30-15:30 Babycafé (0-11 månader). Tis: kl. 09:00-10:30 Babycafé (0-11 månader) samt kl. 10:30-14:00 För alla (0-6 år). Ons: STÄNGT Tor: kl. 10:00-15:30 För alla (0-6 år). Fre: kl. 09:00-13:00 För alla (0-6 år).

Läs mer om familjecentralen

Kontakta oss gärna för rådgivning eller tidsbokning

Helgfria vardagar kl. 8.00-17-00

Knappval 5 för BVC. På grund av covid-19 erbjuder vi endast tidsbokade besök på BVC.

042-17 31 00
Gravid kvinna och barn som känner på magen.

Varför ska jag välja Capio?

Hos oss på Capio får du digital kontakt inom en kvart, vid behov en tid på vårdcentralen inom ett dygn, samt tillgång till över hundra vårdcentraler från Ystad i söder till Umeå i norr

Höstlöv i motljus

Vi är en del av Familjecentralen Söder

Familjecentralen Söder är en träffpunkt för nyblivna föräldrar och familjer med barn upp till fem år. Här får familjer tillgång till bvc-sköterskor, barnmorskor, socialrådgivare och förskollärare.

Färgglada ballonger

Vi är HBTQ-certifierade

Vår verksamhet präglas av uppfattningen att alla har ett lika värde oavsett kön, etnisk eller religiös tillhörighet, trosuppfattning eller sexuell läggning.

Barn på cykel.

Tillsammans för friskare barn

I samarbete med Generation Pep startar Capio nu ett förebyggande program som handlar om barns hälsa. Med projektet hoppas vi att öka kunskapen bland barn och föräldrar om vikten av bra kost och fysisk aktivitet och att erbjuda konkreta verktyg till stöd för goda mat- och rörelsevanor.

Poddmottagningen, illustration

Du följer väl Poddmottagningen?

I Capios egen podd Poddmottagningen lär du dig mer om olika hälsofrågor, sjukdomar och diagnoser. Kunniga experter gästar och ger tips, råd och nyttig information samt svarar på lyssnarnas frågor.

Funktioner i Capios app

Film - Ladda ner vår app

I appen hittar du Capios digitala tjänster på ett ställe. Du kan chatta direkt med läkare och enkelt hitta din närmsta vårdcentral.

Vanliga frågor

Vi på Capio får många frågor från våra patienter. Här har vi sammanställt de vanligaste frågorna med svar.