Kvinna läser av graviditetstest. Kvinna läser av graviditetstest.

Capio Citykliniken Helsingborg Söder Barnmorskemottagning

Boka tid genom att ringa oss. Vi följer din hälsa genom hela graviditeten, hjälper till med preventivmedel, cellprov och testar för könssjukdomar.

Öppettider på familjecentralen

Måndagar kl. 10.00 (promenad). Tisdagar kl. 10.00-15.00. Torsdagar kl. 10.30-15.00. Fredagar kl. 10.00-13.00.

Läs mer om familjecentralen

Drop-in-mottagning

Helgfria måndagar

kl. 15.00-17.00

Läs mer om vår drop-in-mottagning

Telefontid

08.00-09.45 och 11.15-12.00

Välkommen att ringa din barnmorska för rådgivning, bokning och avbokning av tid. Välj knappval 6 för att komma till oss på barnmorskemottagningen.

042-17 31 00
Gravid kvinna och barn som känner på magen.

Varför ska jag lista mig?

När du listar dig hos oss på Capio får du vård online inom en kvart, vid behov en tid på vårdcentralen inom ett dygn, samt tillgång till över hundra vårdcentraler från Ystad i söder till Umeå i norr.

Familj ute i kvällssolen.

Vi är en del av Familjecentralen Söder

Familjecentralen Söder är en träffpunkt för nyblivna föräldrar och familjer med barn upp till fem år. Här får familjer tillgång till bvc-sjuksköterskor, barnmorskor, socialrådgivare och förskollärare.

Färgglada ballonger

Vi är HBTQ-certifierade

Vår verksamhet präglas av uppfattningen att alla har ett lika värde oavsett kön, etnisk eller religiös tillhörighet, trosuppfattning eller sexuell läggning.

Rosa blommor.

Skydda dig mot livmoderhalscancer

Kvinnor över 23 år kallas regelbundet till cellprovtagning. Cellprov görs för att tidigt upptäcka cellförändringar som kan leda till livmoderhalscancer. Även om du är vaccinerad mot HPV-virus är det viktigt att gå på regelbundna cellprovskontroller eftersom vaccinets skydd inte är fullständigt.

Poddmottagningen, illustration

Du följer väl Poddmottagningen?

I Capios egen podd Poddmottagningen lär du dig mer om olika hälsofrågor, sjukdomar och diagnoser. Kunniga experter gästar och ger tips, råd och nyttig information samt svarar på lyssnarnas frågor.

Funktioner i Capios app

Film - Ladda ner vår app

I appen hittar du Capios digitala tjänster på ett ställe. Du kan chatta direkt med läkare och enkelt hitta din närmsta vårdcentral.

Vanliga frågor

Vi på Capio får många frågor från våra patienter. Här har vi sammanställt de vanligaste frågorna med svar.