Sjuksköterska, vikariat - Capio Citykliniken Kristianstad

Sista ansökningsdag: 2017-08-18   
Publicerades: 2017-07-13

Om oss

Capio Citykliniken Kristianstad är en stor hälsovalsenhet, med cirka 10 800 listade patienter, där allt är samlat under ett tak. Förutom familjeläkarmottagning med bl.a. diabetesmottagning, distriktssköterskemottagning och psykologer har vi också astmasköterska, demenssköterska, arbetsterapeut, BVC, barnmorskemottagning samt specialistmottagning.

Beskrivning av tjänst

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av mottagningsarbete som sjuksköterska, och innefattar triagering, telefonrådgivning och provtagning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Vikariat
Vikariat 1/9-18/6
Omfattning: Deltid
Tjänstgöringsgrad: 60 %
Lön: Enligt överenskommelse.
Tillträde: 1 september. Rekrytering sker löpande.

Ansökan

Ansök senast: 2017-08-18

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com