Gruppbehandling

Vi erbjuder olika typer av behandlingar i grupp. Gruppbehandlingarna kan till exempel bestå av föreläsningar och samtal eller olika typer av träning.

Att delta i en gruppbehandling kan vara ett bra tillfälle att träffa och utbyta erfarenheter med andra personer som har liknande besvär.

Bassängträning på Karlslundsbadet

Hos oss har du möjlighet att delta i bassängträning på Karlslundsbadet i Landskrona. Det kan till exempel vara aktuellt vid problem med smärta eller rehabilitering efter en skada eller operation. 

Träningen sker i grupp och du kan prova på upp till 10 tillfällen. Efter det har du möjlighet att fortsätta med bassängträning på egen hand.

För dig som vill fortsätta träna på egen hand erbjuder Karlslundsbadet träning till förmånligt pris. Läs gärna mer på Karlslundsbadets hemsida.

OBS: vår bassängträning på Karlslundsbadet gör uppehåll juni-augusti.

Artrosskola

Du som har artros har möjlighet att delta i vår artrosskola. Syftet med artrosskolan är att du ska få mer kunskap om dina besvär och hur du kan träna för att må bättre.

Artrosskolan börjar med tre föreläsningar. Efter det påbörjas en träningsperiod på sex veckor då du får ett individuellt anpassat träningsprogram. Du kan välja att träna i vårt gym två gånger per vecka eller träna hemma.

Artrosskolan ges enligt konceptet BOA (Bättre omhändertagande av patienter med artros). Läs mer om BOA.

Film om artrosskola

Att leva med leda leder - Carina Thorstensson
En film av Skånes universitetssjukhus

Innehållsansvarig för denna sida:

Mahshid Klang
Medicinskt ansvarig läkare,
specialist allmänmedicin