Distriktssköterska med erfarenhet av Astma/KOL - Capio Citykliniken Landskrona

Sista ansökningsdag: 2017-08-31   
Publicerades: 2017-01-24

Om oss

Capio Citykliniken Landskrona söker en ny kollega. Vi söker dig som är sjuksköterska/distriktssköterska med kunskap inom Astma/KOL.Capio Citykliniken Landskrona är en expanderande vårdcentral som har ett trivsamt och öppet klimat och som lägger mycket fokus på kvalitetsarbete och tillgänglighet. Vi erbjuder en trevlig arbetsmiljö i moderna lokaler. Hos oss finns allt samlat under ett tak, BVC, MVC, specialistläkarmottagning, familjeläkarmottagning, psykolog, kurator, arbetsterapeut samt sjukgymnaster. Capio Citykliniken är ett snabbt växande sjukvårdsföretag och bedriver såväl specialistvård som familjeläkarmottagningar.

Beskrivning av tjänst

Vi söker dig som kan arbeta självständigt och är trygg i din yrkesroll. Du är en positiv person med intresse av och förmåga att arbeta nytänkande. Du gillar att ta ansvar, engagera dig och arbeta lösningsfokuserat.


Vi erbjuder dig en engagerande och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus.  En arbetsplats med tydliga mål där kvalitet och service prioriteras.

Kvalifikationer

DSK/Sjuksköterska med astma/KOL-kompetens.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse.
Tillträde: Startdatum enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 mån provanställning

Ansökan

Rekrytering sker fortlöpande.

Ansök senast: 2017-08-31

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com