Leg. sjuksköterska

Sista ansökningsdag: 2016-06-30   
Publicerades: 2016-06-02

Vi söker medarbetare. Vill du vara med i vårt team?

Om oss

Vi söker dig som är leg. sjuksköterska och som vill vara med och utveckla arbetet hos oss. Capio Citykliniken Landskrona är en expanderande vårdcentral som har ett trivsamt och öppet klimat och lägger stort fokus på kvalitetsarbete och tillgänglighet. Vi erbjuder en trevlig arbetsmiljö och moderna lokaler.

Capio Citykliniken är ett snabbt växande sjukvårdsföretag och bedriver såväl specialistvård som allmänvård.

Beskrivning av tjänst

Arbetet på vårdcentralen innebär ett högt flöde av patienter. Vi söker dig som är driven, gillar att utvecklas och är bra på att arbeta i team. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Vana av telefonrådgivning och triagemottagning är en merit.

Kvalifikationer

Leg. sjuksköterska med erfarenhet av primärvård.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: enligt överenskommelse.

Ansökan

Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Rekrytering sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök senast: 2016-06-30

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com