Specialist i allmänmedicin - Capio Citykliniken Landskrona

Sista ansökningsdag: 2017-10-31   
Publicerades: 2017-09-12

Om oss

Capio Citykliniken Landskrona är en expanderande vårdcentral som har ett trivsamt och öppet klimat och lägger stort fokus på kvalitetsarbete och tillgänglighet. Vi erbjuder en trevlig arbetsmiljö i moderna lokaler.

Hos oss finns allt samlat under ett tak -  mödravårdscentral, BVC, specialistläkarmottagning, familjeläkarmottagning, psykolog, kurator, arbetsterapeut samt sjukgymnaster.

Beskrivning av tjänst

Vi söker nu en specialist i allmänmedicin för arbete på vår mottagning. Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktigt från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte. 

Du kommer till en vårdcentral med:

  • Fast läkarbemanning
  • Möjlighet till regelbunden fortbildning
  • Möjlighet att påverka arbetstider samt schemaläggning

I tjänsten ingår arbete med:

  • Utredning och behandling av patienter på mottagningen
  • Utredning och behandling av patienter med akuta sjukdomar
  • Utveckling av verksamheten
  • Handledning av våra AT- och ST-läkare

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad specialist i allmänmedicin och som har erfarenhet av arbete inom primärvården. Intresse för handledning av AT- och ST-läkare är meriterande.

Vi arbetar för att uppnå god kvalitet och nöjda patienter. Vi söker dig som är flexibel, engagerad, positiv och intresserad samt har god organisationsförmåga, kan arbeta självständigt och vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling. Vi värdesätter laganda och förmågan och viljan att ta egna initiativ. 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Vi tillämpar sex månaders provanställning.
Omfattning: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse.
Tillträde: Snarast, eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2017-10-31

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com

Liknande jobb inom Capio

Titel Län Arbetsgivare Sista ansökningsdag
Leg. läkare/ST-läkare - Capio Citykliniken Landskrona Capio Citykliniken Landskrona Vårdcentral 2017-10-31