Verksamhetschef - Capio Citykliniken Landskrona

Sista ansökningsdag: 2017-10-22   
Publicerades: 2017-09-20

Om oss

På Capio Citykliniken Landskrona bedriver vi vårdcentral, mödravårdscentral, barnavårdscentral, sjukgymnastik, psykolog- och kuratorsmottagning samt specialistmottagning i gynekologi.

Vi har arbetat fram en härlig teamkänsla med öppet klimat och vi lägget stort fokus på kvalitetsarbete, patientsäkerhet och tillgänglighet.

Vi finns i moderna och strategiskt placerade lokaler centralt i Landskrona och har cirka 12000 listade patienter på kliniken.

Beskrivning av tjänst

Vill du vara med och utveckla Sveriges bästa Närsjukvård - med bästa tillgänglighet, kvalitet och service?

Vi söker nu en verksamhetschef till Landskrona med ansvar för det viktigaste vi har; våra patienter och den vård vi bedriver. Vi erbjuder dig ett spännande uppdrag i ett företag där kvalitet och bemötande prioriteras.

Ditt uppdrag blir att leda och utveckla verksamheten mot ställda mål och visioner. Som verksamhetschef har du resultat- och budgetansvar för en verksamhet med cirka 45 medarbetare. Du får möjlighet att leda en verksamhet som strävar efter att skapa Sveriges bästa Närsjukvård. Du rapporterar till regionchefen och ingår tillsammans med övriga verksamhetschefskollegor i Region Sydvästs chefsgrupp.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en tidigare ledarerfarenhet och som stimuleras av utmaningar. Du har chefserfarenhet och har i tidigare roller visat prov på uthållighet där du lett framgångsrika förändringsprocesser som lett till stabilitet och goda resultat. Du är en ledare som ser att god vård och god ekonomi hänger samman. Din kommunikativa förmåga skapar goda förutsättningar för dialog, samarbete och ett öppet klimat vilket bidrar till god arbetsmiljö och viktiga nätverk med kommun och vårdgrannar.

Som person är du självständig, strukturerad och stabil. Du har lätt att bygga förtroende och långsiktiga relationer. Din bakgrund är en adekvat högskoleutbildning. Erfarenhet och kunskap om hälsoval/vårdval är meriterande.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan

Urval sker löpande.

Ansök senast: 2017-10-22

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com