Flygplan. Flygplan.

Välkommen till flygmedicin!

Vi utfärdar medicinska intyg för piloter, kabinpersonal, flygledare, segelflyg, ballong, ultralätt, LAPL, sjöfolk, yrkesdykare, sportdykare och fallskärmshoppare.

Hitta hit

Capio Flygmedicin är beläget centralt i Lund (Skåne), bredvid järnvägsstationen och busshållplatser, med en stor bilparkering tillgänglig i samma hus.

Kontakta oss via e-post:

flygmedicin@capio.se

Kontakta oss via telefon

Helgfria vardagar 8.00-17.00

Välkommen att ringa oss om du har frågor eller vill boka en tid. Vi kan erbjuda god tillgänglighet till flygmedicinska undersökningar enligt EASA samt dykmedicinska undersökningar.

046-35 05 20
Äldre kvinna i utomhusmiljö.

Har du frågor om coronavaccination?

Vaccinationerna av de bäst behövande har påbörjats. Via länken nedan får du uppdaterad information om coronavaccination och svar på några av de vanligaste frågorna.

Världskarta,

Behöver du vaccinera dig?

Välkommen att besöka vaccinationsmottagningen på Capio Citykliniken Lund S:t Laurentiigatan. Här möts du av sjuksköterskor och läkare med spetskompetens inom infektionssjukdomar, resemedicin och vaccination.

Mamma söker digital vård för sitt barn

Få hjälp direkt - i vår app!

I appen hittar du Capios digitala tjänster på ett ställe. Du kan chatta direkt med läkare, sjuksköterska eller psykolog och enkelt hitta din närmsta vårdcentral.

Vanliga frågor

Vi på Capio får många frågor från våra patienter. Här har vi sammanställt de vanligaste frågorna med svar.