Mamma och barn utomhus. Mamma och barn utomhus.

Capio Citykliniken Clemenstorget

Välkommen att kontakta oss för att få rådgivning eller boka tid på vårdcentralen.

Chatt & Videosamtal

Få rådgivning och hjälp direkt via vår chatt! Vi ansluter till videosamtal vid behov.

Logga in och starta besök

Dags för vaccination mot säsongsinfluensan

Den 3/11 börjar vi på Capio Lund att vaccinera dig som är 65 år eller är en riskpatient. Från den 1 december är övriga välkomna att beställa tid för vaccination. Vi vaccinerar alla oavsett var du är listad. Alla besök är tidsbeställda och för att se hela vårt utbud av tider rekommenderas det att boka via 1177 e-tjänster alternativt ringa till mottagningen på 046-270 00 00. Välkommen att boka din tid hos oss på Capio Lund!

Boka genom att logga in på 1177.se eller genom att ringa oss.

Läs mer och boka tid

Kontakta oss via telefon

Helgfria vardagar 8.00-16.45

Välkommen att ringa oss för rådgivning, tidsbokning, återbud och receptförnyelse.

046-270 00 00
Gravid kvinna och barn som känner på magen.

Varför ska jag välja Capio?

Hos oss på Capio får du digital kontakt inom en kvart, vid behov en tid på vårdcentralen inom ett dygn, samt tillgång till över hundra vårdcentraler från Ystad i söder till Umeå i norr

Höstlöv i motljus

Alla besök efter tidsbokning

Tänk på att alla besök på vårdcentralen sker efter tidsbokning. Vi har ingen drop-in-verksamhet, varken vår "lättakut" eller till provtagning igång. Välkommen att ringa eller chatta med oss för att boka tid

coronavirus

Undrar du om coronaviruset?

Just nu rapporteras det mycket i medier om coronaviruset och sjukdomen covid-19. Aktuell information om läget kan du läsa via länken nedan, eller på Folkhälsomyndighetens hemsida.

Kvinna besöker kvinnlig läkare

Vill du veta om du haft covid-19?

Välkommen att boka ett antikroppstest hos oss. Detta test är aktuellt för dig som varit frisk i minst 14 dagar men tidigare upplevt symptom på covid-19. Provtagningen görs på uppdrag av Region Skåne och gäller dig som bor eller besöker regionen. Kostnad 200 kr.

Sköterskor chattar på en dator

Film - Så funkar vår chatt

Om du snabbt vill få hjälp eller behöver komma i kontakt med oss går det bra att använda vår nya chattfunktion. Hur det går till kan du se i filmen här.

Poddmottagningen, illustration

Sjuka frågor, friska svar i podden från Capio

I Capios egen podd Poddmottagningen lär du dig mer om olika hälsofrågor, sjukdomar och diagnoser. Kunniga experter gästar och ger tips, råd och nyttig information samt svarar på lyssnarnas frågor.

Funktioner i Capios app

Film - Ladda ner vår app

I appen hittar du Capios digitala tjänster på ett ställe. Du kan chatta direkt med läkare och enkelt hitta din närmsta vårdcentral.

Vanliga frågor

Vi på Capio får många frågor från våra patienter. Här har vi sammanställt de vanligaste frågorna med svar.