Sjuksköterska - Capio Citykliniken Malmö Singelgatan

Sista ansökningsdag: 2017-09-04   
Publicerades: 2017-06-19

Om oss

Capio Citykliniken Singelgatan i Malmö är en medelstor vårdcentral belägen i östra delen av Malmö med närhet till buss och en del restauranger och affärer. I anslutning till vårdcentralen finns en stor gratis parkeringsplats för personal och patienter vilket underlättar pendling till och från arbetet.

På vårdcentralen finns bland annat specialister i allmänmedicin, och vi har olika mottagningar som distriktssköterskemottagning, diabetesmottagning, rehab, psykolog, BVC och barnmorskemottagning. Vi har även en specialistverksamhet inom reumatologi. 

Vi är idag cirka 30 medarbetare som har hand om ca 8600 listade patienter.

Beskrivning av tjänst

Vi söker nu en sjuksköterska för arbete på vår mottagning. Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktigt från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Du kommer till en vårdcentral med:

• Fast läkarbemanning

• Möjlighet till regelbunden fortbildning

• Möjlighet att påverka arbetstider samt schemaläggning

I tjänsten ingår arbete med:

  • Mottagningsarbete
  • Telefonrådgivning
  • Provtagning

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska och gärna har tidigare erfarenhet av att arbeta inom primärvård.

Vana vid journalsystemet PMO är meriterande.

Vi arbetar för att uppnå god kvalitet och nöjda patienter. Vi söker dig som är flexibel, engagerad, positiv och intresserad samt har god organisationsförmåga, kan arbeta självständigt och vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling. Vi värdesätter laganda och förmågan och viljan att ta egna initiativ. 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Vi tillämpar sex månaders provanställning.
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse.
Tillträde: Tillträde 2017-09-04 eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Urval och intervjuer görs löpande under ansökningstiden. 

Ansök senast: 2017-09-04

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com