Hälsokontroll hos företagshälsan. Hälsokontroll hos företagshälsan.

Välkommen till företagshälsan

Vi hjälper dig skapa en bra arbetsmiljö.

Telefontid:

Måndag-fredag kl 8.00-14.30 (lunchstängt 12-13)

0411-720 30
Två personer som pratar.

Vi hjälper er

Vi arbetar på flera olika plan och insatserna sker på såväl individnivå som på grupp- och organisationsnivå. Vi hjälper er med främjande insatser, förebyggande insatser och rehabiliterande insatser.

Två personer som funderar.

Företagshälsovården behövs

Genom kartläggning av er verksamhet hjälper vi er med att upptäcka, förebygga och minimera arbetsmiljörisker. Våra insatser är en viktigt del i ert arbetsmiljöarbete. Det är viktigt att era anställda mår bra i sitt arbete och att arbetsmiljön är bra och säker.

Blommor på träd

ISO 9001:2015-certifierad och auktoriserad företagshälsovård

Branschorganisationen Sveriges Företagshälsor har utsett oss till Auktoriserad Företagshälsa, vilket innebär att vi uppfyller branschens specifika kvalitetskrav. Certifikatet är en kvalitetsstämpel och innebär att vi granskas av ett oberoende certifieringsföretag.

Rapsfält.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få senaste nytt om företagshälsa, lagar och regler och information om våra utbildningar.

Poddmottagningen, illustration

Poddmottagningen - där sjuka frågor får friska svar

I Capios egen podd Poddmottagningen lär du dig mer om olika hälsofrågor, sjukdomar och diagnoser. Kunniga experter gästar och ger tips, råd och nyttig information samt svarar på lyssnarnas frågor.

Funktioner i Capios app

Film - Ladda ner vår app

I appen hittar du Capios digitala tjänster på ett ställe. Du kan chatta direkt med läkare och enkelt hitta din närmsta vårdcentral.

Snuvig tjej

Säsong för influensa

Vi guidar dig med råd och tips på när du bör vaccinera dig, hur du själv kan minska risken för att bli smittad, samt vad du kan göra om du drabbas av årets influensa.

Vanliga frågor

Vi på Capio får många frågor från våra patienter. Här har vi sammanställt de vanligaste frågorna med svar.