Hälsokontroll hos företagshälsan. Hälsokontroll hos företagshälsan.

Välkommen till företagshälsan

Vi hjälper dig skapa en bra arbetsmiljö.

Telefontid:

Måndag-fredag kl 8.00-14.30 (lunchstängt 12-13)

0411-720 30
Två personer som pratar.

Vi hjälper er

Vi arbetar på flera olika plan och insatserna sker på såväl individnivå som på grupp- och organisationsnivå. Vi hjälper er med främjande insatser, förebyggande insatser och rehabiliterande insatser.

Två personer som funderar.

Företagshälsovården behövs

Genom kartläggning av er verksamhet hjälper vi er med att upptäcka, förebygga och minimera arbetsmiljörisker. Våra insatser är en viktigt del i ert arbetsmiljöarbete. Det är viktigt att era anställda mår bra i sitt arbete och att arbetsmiljön är bra och säker.

Blommor på träd

ISO 9001:2015-certifierad och auktoriserad företagshälsovård

Branschorganisationen Sveriges Företagshälsor har utsett oss till Auktoriserad Företagshälsa, vilket innebär att vi uppfyller branschens specifika kvalitetskrav. Certifikatet är en kvalitetsstämpel och innebär att vi granskas av ett oberoende certifieringsföretag.

Kursdeltagare skriver i anteckningsblock

Härdplastutbildning 19 november

Målet med utbildningen är att kunna arbeta med kemiska produkter utan utsättas för ohälsa och olycksfall. Härdplastkontroll skall utföras på all personal som kommer i kontakt med härdplastkomponent eller likställd produkt. Anmäl dig på 0411-720 30 eller klicka på länken nedan

Personer funderar kring alkohol

Chefsutbildning i hur du som chef ska agera kring frågor om alkohol & droger på arbetsplatsen.

Vi anordnar en utbildning på Ystad Saltsjöbad den 27 november med utbildare från Nämndemansgården. En halvdag med start 9.00 och vi slutar kring 11.30. Pris för detta är 1500kr + moms.

Rapsfält.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få senaste nytt om företagshälsa, lagar och regler och information om våra utbildningar.

Poddmottagningen, illustration

Poddmottagningen - där sjuka frågor får friska svar

I Capios egen podd Poddmottagningen lär du dig mer om olika hälsofrågor, sjukdomar och diagnoser. Kunniga experter gästar och ger tips, råd och nyttig information samt svarar på lyssnarnas frågor.

Vanliga frågor

Vi på Capio får många frågor från våra patienter. Här har vi sammanställt de vanligaste frågorna med svar.

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård med vårdcentraler, specialistmottagningar, rehab, barnavårdscentraler och barnmorskemottagningar. Vi har idag mottagningar från Umeå i norr till Ystad i söder. Hos oss är varje patientmöte unikt och våra samlade erfarenheter används till att fortsätta utveckla bästa tänkbara vård.

Capio på LinkedIn