"" ""

Varför välja oss?

Vi erbjuder företagshälsovård av hög kvalitet med bästa tänkbara service och bemötande. Vi vänder oss till ledning och anställda på små och medelstora arbetsplatser inom alla verksamheter. Våra kunder finns runtom i södra Skåne och vi anpassar verksamheten efter era behov och önskemål. Vi arbetar med stort engagemang och både djup och bred kompetens för att ni ska kunna göra ert arbete på bästa sätt. Som kund hos oss får du ta del av ett heltäckande synsätt för välmående medarbetare och effektiva arbetsplatser i en optimal arbetsmiljö.

Kvalitet

Hos oss möter du kunnig och kompetent personal. Hela vår verksamhet bygger på vetenskap och beprövad erfarenhet.

Ansvar

Vi vill alltid vara tillmötesgående och strävar alltid efter att vara innovativa. Tillsammans med dig som kund hittar vi en lösning. Våra kärnvärden genomsyrar vår organisation, våra tjänster och vårt sätt att arbeta. 

Medkänsla

För oss på Capio Nova Företagshälsa är det viktigt att vara lokalt förankrade, tillgängliga och att du som kund känner att er verksamhet alltid är i fokus i kontakten med er.

Läs mer om oss

Arbeta hos oss

Vår företagsfilosofi bygger på att fokusera på det personliga mötet med våra kunder. 

Kvalitetsarbete

Hos oss på Capio Nova Företagshälsa står kvalitet alltid i fokus.

Vi är miljöcertifierade

Vi på Capio Nova Företagshälsa är miljöcertifierade enligt ISO 14001:2015.

Man på promenad

Bli företagskund

Är du företagare och vill ansluta dig till oss? Vi erbjuder ditt företag hjälp med det systematiska arbetsmiljöarbetet genom hälsokontroller, hälsosamtal, intyg i arbetslivet, rehabilitering, chefsstöd, psykologsamtal och utbildningar - allt i förebyggande syfte och med ett engagerat bemötande. Varmt välkommen att höra av dig så berättar vi mer!

Kontakta oss

Huvudadress:

Regementsgatan 48
271 45 Ystad

Vi finns även på följande adresser:

  • Norregatan 8, Sjöbo
  • Pilevallsgatan 2, Tomelilla
  • Akutvägen 2, Simrishamn

Telefon (växel):

0411-720 30
Telefontid mån-fre 8.00-12.00

Maila oss gärna på:
foretagshalsa@capio.se