Man gör sjukgymnastik Man gör sjukgymnastik

Välkommen till Capio Fysio & Friskvård Ystad

Schema/boka pass

Välkommen att boka träningspass/rehabgrupp via webben.

Boka nu

Bli medlem

På Capio Fysio & Friskvård Ystad har vi fokus på friskvård med inriktning mot träning och sjukgymnastik.

Kontakta oss

Kontakta oss via telefon

Helgfri måndag-torsdag kl. 7.30-20.00 och fredag kl 07.30-17.00

Välkommen att ringa oss för rådgivning, tidsbokning och återbud.

0411-791 40
Barn som springer mot sin morfar.

Har du haft covid-19?

Gör ett antikroppstest hos oss! Vi hjälper dig på utvalda vårdcentraler i Helsingborg, Kristianstad, Lund, Malmö och Ystad. För att boka en tid behöver du vara över 18 år och folkbokförd i Sverige. Provtagningen avslutas den 10 november 2020.

Skivstångsträning

Vi hjälper dig träna rätt

Hos oss hamnar du som individ i centrum och får den hjälp du behöver för att nå dina mål. Har du inte tränat hos oss tidigare bokar vi in en tid med en av våra välutbildade tränare.

Man på motionscykel

Vi kan sjukgymnastik

Sjukgymnaster är specialister på problem som kommer från muskler och leder. Kom till oss när du har akuta eller långvariga smärttillstånd som t ex huvudvärk, migrän, rygg- och nackvärk, graviditetsrelaterade besvär eller andra besvär från kroppens muskler och leder. Kontakta oss så hjälper vi dig.

Coachning

Yoganyhet

Tisdagkvällar erbjuder vi nu en ny yogavariant -energigivande yoga! Inspirerande, naturlig yoga som är enkel att ta till sig. Tanken är att inspireras i sin träning, ha kul, utmana sig själv en aning och framförallt hitta ett sätt som motiverar och fungerar för dig och ditt välmående!

Poddmottagningen, illustration

Du följer väl Poddmottagningen?

I Capios egen podd Poddmottagningen lär du dig mer om olika hälsofrågor, sjukdomar och diagnoser. Kunniga experter gästar och ger tips, råd och nyttig information samt svarar på lyssnarnas frågor.

Funktioner i Capios app

Film - Ladda ner vår app

I appen hittar du Capios digitala tjänster på ett ställe. Du kan chatta direkt med läkare och enkelt hitta din närmsta vårdcentral.

Hantlar

Till dig som tränar på obemannad tid

Du som önskar träna utanför bemannad tid tar kontakt med receptionen för att kvittera ut en personlig kod. Lokalen är kameraövervakad under obemannad tid och du är personligen ansvarig för att punkterna i avtalet du undertecknar i samband med utlämnande av kod efterföljs.

Vanliga frågor

Vi på Capio får många frågor från våra patienter. Här har vi sammanställt de vanligaste frågorna med svar.