Man gör sjukgymnastik Man gör sjukgymnastik

Välkommen till Ystad Rehab / Axla Wellness

Schema/boka pass

Välkommen att boka träningspass/rehabgrupp via webben.

Boka nu

Bli medlem

På Ystad rehab / Axla Wellness har vi fokus på friskvård med inriktning mot träning och sjukgymnastik.

Kontakta oss

Kontakta oss via telefon

Helgfri måndag-torsdag kl. 7.30-20.00 och fredag kl 07.30-17.00

Välkommen att ringa oss för rådgivning, tidsbokning och återbud.

0411-791 40
Vikter i gymmet

Hjälp oss att undvika smittspridning!

Vi har öppet som vanligt men har ökat frekvensen av städning och desinfektion av kontaktytor. Viktigast är dock att du som besöker oss tvättar händerna noga före och efter ditt besök, undviker dryckesflaskor med skruvkork och framför allt - stannar hemma om du känner dig det minsta sjuk.

Skivstångsträning

Vi hjälper dig träna rätt

Hos oss hamnar du som individ i centrum och får den hjälp du behöver för att nå dina mål. Har du inte tränat hos oss tidigare bokar vi in en tid med en av våra välutbildade tränare.

Man på motionscykel

Vi kan sjukgymnastik

Sjukgymnaster är specialister på problem som kommer från muskler och leder. Kom till oss när du har akuta eller långvariga smärttillstånd som t ex huvudvärk, migrän, rygg- och nackvärk, graviditetsrelaterade besvär eller andra besvär från kroppens muskler och leder. Kontakta oss så hjälper vi dig.

Coachning

Yoganyhet

Tisdagkvällar erbjuder vi nu en ny yogavariant -energigivande yoga! Inspirerande, naturlig yoga som är enkel att ta till sig. Tanken är att inspireras i sin träning, ha kul, utmana sig själv en aning och framförallt hitta ett sätt som motiverar och fungerar för dig och ditt välmående!

Poddmottagningen, illustration

Poddmottagningen - där sjuka frågor får friska svar

I Capios egen podd Poddmottagningen lär du dig mer om olika hälsofrågor, sjukdomar och diagnoser. Kunniga experter gästar och ger tips, råd och nyttig information samt svarar på lyssnarnas frågor.

Funktioner i Capios app

Film - Ladda ner vår app

I appen hittar du Capios digitala tjänster på ett ställe. Du kan chatta direkt med läkare och enkelt hitta din närmsta vårdcentral.

Hantlar

Till dig som tränar på obemannad tid

Du som önskar träna utanför bemannad tid tar kontakt med receptionen för att kvittera ut en personlig kod. Lokalen är kameraövervakad under obemannad tid och du är personligen ansvarig för att punkterna i avtalet du undertecknar i samband med utlämnande av kod efterföljs.

Vanliga frågor

Vi på Capio får många frågor från våra patienter. Här har vi sammanställt de vanligaste frågorna med svar.