Tandläkare på mottagningen. Tandläkare på mottagningen.

Vårt utbud

Erbjuder tandvård med patienten i fokus.

 • Allmäntandvård

  Årliga kontroller, lagningar, kronterapi, rotfyllningar, extraktioner och rådgivning. Hos kan vi även erbjuda käk-kirurgi och implantat-behandlingar, utförda utav våra specialister. Tandvård finns för patienter i alla åldrar. För oss är det viktigt att patienten bibehåller en god munstatus genom hela livet. Förebyggande tandvård är viktigt och hos oss får du den hjälp du behöver för att upprätthålla en god munhygien.

 • Förebyggande tandvård

  Förebyggande tandvård är viktig för att du skall kunna få och behålla en god munstatus. Vi arbetar med att förebygga karies och tandlossning. Ett besök hos en profylax-tandsköterska kan därför bli aktuellt efter/i samband med din undersökning hos tandläkare. Vi ger dig individuell information samt rådgivning om hur man ska sköta sin munhygien.

 • Tandblekning

  Med hjälp av blekning kan du få tillbaka ditt vackra leende. Att bleka tänder är säkert förutsatt att det görs under överseende av tandvårdspersonal.

 • Tandhygienist

  På kliniken arbetar tandhygienister som gör årliga undersökningar. De hjälper till att förebygga och behandla tandkötts-inflammation och tandlossning. All behandling är individuell och innebär att patientens behov sätts i fokus. Tandhygienister utför behandlingar som är grundad på evidensbaserad forskning. Att upprätthålla en funktionell munhygien kräver god tandborstteknik och rätt hjälpmedel mellan tänderna. Tandhygienisterna hjälper till med instruktioner och information.