Distriktssköterska/Barnsjuksköterska - Capio Vårdcentral Årsta

Sista ansökningsdag: 2017-09-30   
Publicerades: 2017-08-03

Årsta BVC.

Om oss

Vårt BVC ligger i hjärtat av Årsta som är en lugn och trivsam närförort till Stockholm. Vi ligger i anslutning till Capio Vårdcentral Årsta som är bemannad med biomedicinska analytiker, hemsjukvård, läkare, diabetessjuksköterskor, astmasköterska, psykolog m.fl.

Idag är vi fyra BVC-sjuksköterskor som arbetar på Årsta BVC. Vi har varierande erfarenhet av barnhälsovård och barnsjukvård och är antingen barnsjuksköterskor eller distriktssköterskor. 

Närheten till vårdcentralen bidrar till en trygghet för oss BVC-sjuksköterskor. Alltid finns det någon att fråga och rådgöra med.

Beskrivning av tjänst

Vi har en fin och väletablerad verksamhet där vi bedriver egna mottagningar, arbetar med förebyggande barnhälsovård för 0-6 åringar, hembesök för nyfödda, vaccinationer och föräldragrupper med olika tematräffar. Vi jobbar för att hitta ett personligt förhållningssätt till våra familjer och har idag cirka 1200 inskrivna barn. Viktiga ledord för oss är: kommunikation, tydlighet och gemenskap. Anledningen till att vi nu söker en ny arbetskamrat är att en av oss ska prova nya utmaningar inom arbetslivet.

Kvalifikationer

Vi söker en arbetskamrat som är distrikts- och/eller barnsjuksköterska, som har god planeringsförmåga och kan arbeta självständigt. Vi hoppas att du har EPDS-utbildning. Tidigare erfarenhet från BVC är meriterande, men inget krav. Vi ser fram emot att jobba med dig som tycker att det är viktigt med arbetsglädje, flexibilitet och att trivas tillsammans.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2017-09-30

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com