Geriatriker - Capio Vårdcentral Årsta

Sista ansökningsdag: 2017-09-30   
Publicerades: 2017-08-07

Om oss

Capio Vårdcentral Årsta är en medelstor vårdcentral belägen i ljusa, rymliga lokaler i lugn och trivsam närförort med många trogna patienter. På vårdcentralen finns bl. a hemsjukvård, BVC, diabetessköterska, astmasköterska, leg. psykologer mm. Ca 150 inskrivna patienter i hemsjukvården. Listningen uppgår för närvarande till ca 11 600 patienter.

För oss är kvalitet, service och flexibilitet en självklarhet och vår målsättning är att ständigt utveckla och förbättra verksamheten. 

Beskrivning av tjänst

Vi söker en geriatriker till Årsta vårdcentral som vill ta ansvar för våra hemsjukvårdspatienter och äldremottagning. Vi har ca 150 inskrivna patienter i hemsjukvården.  Vi vill jobba för att öka tillgängligheten, kontinuiteten och förhoppningsvis upplevelsen av trygghet för våra äldre patienter och anhöriga. Primärt mål är att patienten ska få en god vård på rätt vårdnivå, hemsjukvård med god läkartillgång, hög kontinuitet och välfungerande team. Och vi vill också på så sätt minska risken för slutenvård och återinskrivningar.

Arbetssättet innebär att läkare arbetar i team tillsammans med hemsjukvårdens sjuksköterskor och undersköterskor. Arbetet innebär framförallt hembesök, teambesök, vårdplanering i hemmet, läkemedelsgenomgångar och ca en mottagnings dag/v med patienter på vårdcentralens äldremottagning. Vi arbetar för att gynna kompetensutveckling och du som läkare har möjlighet till 10 fortbildningsdagar/år.

Du kommer att ha:

  • Kvalitetsansvar för patienter inom hemsjukvården och äldremottagningen
  • Mål-och uppföljningsansvar för patientgruppen
  • Utredning och behandling av patienter inom hemsjukvården och på äldremottagningen

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistläkarkompetens inom geriatrik eller allmänmedicin och behörighet att verka inom svensk sjukvård. Erfarenhet av hemsjukvård, palliativ vård, geriatrik, primärvård eller ASIH är meriterande. 

Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Vi tror att du är van att arbeta självständigt och ta beslut men ska ha god förmåga att arbeta i team och med olika samarbetsparter. Arbetet kräver att du är flexibel och nytänkande. Du har en genuin förståelse för den äldre människans psykiska och somatiska hälsa och de problemställningar den äldre människan kan ställas inför, samt att du brinner för att ge en god medicinsk vård till våra äldre och att kommunicera och skapa relationer samt att du har ett genuint intresse av utveckling av verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan! 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Hos oss finns möjlighet att arbeta via eget bolag, diskutera tidsbegränsad anställning eller tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning. Tjänstgöringsgrad 100 % och tillträdesdatum enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande.
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under urvalsprocessen så skicka in din ansökan redan idag! 

Ansök senast: 2017-09-30

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com