Sjuksköterska - Capio Vårdcentral Årsta

Sista ansökningsdag: 2016-12-30   
Publicerades: 2016-12-20

Om oss

Capio Vårdcentral Årsta är en medelstor vårdcentral belägen i ljusa, rymliga lokaler i lugn och trivsam närförort med många trogna patienter. På vårdcentralen finns bl.a. BVC, hemsjukvård, diabetessköterska, astmasköterska och leg. psykologer m.m. Listningen uppgår för närvarande till ca 11 735.

Beskrivning av tjänst

Vi söker leg. Sjuksköterska för sedvanligt mottagningsarbete och telefonrådgivningsarbete. Vi ser gärna att du som sökande har tidigare erfarenhet av att arbeta på vårdcentral. Vana vid triagering och vana vid journalsystemet Take Care är önskvärt. Önskvärt att du också har spirometrikörkort.

Kvalifikationer

Du är trygg i din yrkesroll, kollegial och flexibel. Du har även en positiv anda och bidrar till en god arbetsmiljö. Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden, så vänta inte med att söka. Vi ser fram emot att träffa dig.

Dina egenskaper:
• Du är en person med intresse och förmåga att arbeta i team
• Du är kompetent och har god serviceförmåga.
• Du har engagemang i den fortsatta utvecklingen av en nytänkande vård.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi tillämpar sex månaders provanställning.
Omfattning: Heltid
Tjänstgöringsgrad 100 %.
Lön: Enligt överenskommelse.
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen med din ansökan!

Ansök senast: 2016-12-30

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com