Distriktssköterska med samordningsansvar - Capio Vårdcentral Gubbängen

Sista ansökningsdag: 2017-06-21   
Publicerades: 2017-05-23

Om oss

På Gubbängen Vårdcentral letar vi nu efter utvecklingssugen kollega till vår hemsjukvård. Vi vill att du blir en given spelar i vårt team och samordnar vår hemsjukvård. Vi driver just nu ett aktivt förändringsarbete på hela vårdcentralen och vi vill att du som Distriktsjuksköterska är med oss utvecklar och förbättrar vår hemsjukvård. 

Beskrivning av tjänst

Vi har idag 8600 listade på vårdcentralen och 140 av dessa är i hemsjukvården. Vi arbetar idag  teambaserat med DSK,SSK och USK i hemsjukvården, men vi är öppna för möjligheten att utveckla och driva denna arbetsgrupp och uppgift på ett annat sätt.

På vårdcentralen är vi stolta över våra korta beslutsvägar där vi själva styr verksamheten med engagemang och delaktighet. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Låter detta som en arbetsplats där du vill jobba? Vi hoppas att svaret är ja på den frågan och ser framemot att få din ansökan.

Rekryteringen sker löpande så vi ser gärna att du söker redan idag med ett CV och ett personligt brev. 

Kvalifikationer

Vi tror det underlättar för dig om du har tidigare erfarenhet av att jobba i primärvården, specifikt i hemsjukvården samt att du har sinne för detaljer och gillar att skapa ordning och struktur runt dig. Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll och är intresserad av att ge en hög medicinsk kvalitet, en bra tillgänglighet och en god service. Vi ser gärna att du är ansvarstagande och har en god organisationsförmåga. 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse.
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2017-06-21

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com