Störningar i bokning av telefontid via webbplatsen

Vi upplever för tillfället störningar i vårt system, vilket gör att det inte är möjligt att boka telefontider via vår webbplats. Vår leverantör arbetar med att lösa problemet. För att boka en tid, var god ring vårdcentralen.

Sjuksköterska/distriktssköterska hemsjukvården - Capio Vårdcentral Gubbängen

Sista ansökningsdag: 2017-08-30   
Publicerades: 2017-08-08

Om oss

Capio Vårdcentral Gubbängen ligger alldeles intill Gubbängen tunnelbana. På vår vårdcentral är vi ca 20 medarbetare och har ca 8400 listade patienter samt hemsjukvård. Vi är ett härligt gäng som stöttar varandra och vi har ett gott samarbete och positivt arbetsklimat. Vill du bli en del av vårt gäng och hjälpa oss att bidra till Sveriges bästa primärvård?

Beskrivning av tjänst

På Gubbängens Vårdcentral letar vi nu efter utvecklingssugen kollega till vår hemsjukvård, vi vill att du blir en given spelare i vårt team. Vi driver just nu ett aktivt förändringsarbete på hela vårdcentralen och vi vill att du som sjuksköterska/distriktssköterska är med oss utvecklar och förbättrar vår hemsjukvård.

På vårdcentralen är vi stolta över våra korta beslutsvägar där vi själva styr verksamheten med engagemang och delaktighet. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Vi erbjuder:

  • Möjlighet till regelbunden fortbildning
  • En dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar
  • En arbetsplats med tydliga mål, där kvalitet och service prioriteras
  • En vårdcentral där du får vara en del av vårdcentralens utveckling 

Låter detta som en arbetsplats där du vill jobba? Vi hoppas att svaret är ja och ser framemot att få din ansökan.

Rekryteringen sker löpande så vi ser gärna att du söker redan idag med ett CV och ett personligt brev. 

Kvalifikationer

Vi tror det underlättar för dig om du har tidigare erfarenhet av att jobba i primärvården, specifikt i hemsjukvården samt att du har sinne för detaljer och gillar att skapa ordning och struktur runt dig.

Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll och är intresserad av att ge en hög medicinsk kvalitet, bra tillgänglighet och god service. Vi ser gärna att du är ansvarstagande och har en god organisationsförmåga.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tjänstgöringsgrad 100% måndag till fredag.
Lön: Enligt överenskommelse.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan

Tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning.

Ansök senast: 2017-08-30

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com