Barn undersöks på vårdcentralen. Barn undersöks på vårdcentralen.

Välkommen till din vårdcentral

Det finns flera sätt att komma i kontakt med oss

Chatta med oss

Få rådgivning och hjälp direkt via vårdcentralens chatt. Chatten är öppen dygnet runt men bemannad helgfria vardagar kl. 8.00-15.00. Tjänsten är kostnadsfri och du behöver inte vara listad hos oss för att chatta.

Börja chatta med oss

Kontakta oss via telefon

Helgfria vardagar 8.00-17.00

Välkommen att ringa oss för rådgivning, tidsbokning, återbud och receptförnyelse.

08-408 822 30
Personal chattar vid dator

Chatta med oss direkt

Nu kan du få rådgivning och hjälp av oss på Capio Vårdcentral Viksjö direkt via vår chatt. Chatten är öppen dygnet runt och bemannad helgfria vardagar kl. 8.00-15.00. Tjänsten är kostnadsfri och du behöver inte vara listad hos oss för att chatta.

4/11 Få hjälp direkt i vår chat!

För att undvika långa väntetider och smittspridning erbjuder vi från den 4/11 möjlighet att chatta eller ringa oss direkt för rådgivning och bedömning. Tidsbokning vid behov. I samband med det stängs drop in 8.30-11.30 Kontakta oss via chatten www.capio.se/viksjo eller på telefon 08-408 822 30

Sköterskor chattar på en dator

Film - Så funkar vår chatt

Om du snabbt vill få hjälp eller behöver komma i kontakt med oss går det bra att använda vår nya chattfunktion. Hur det går till kan du se i filmen här.

Lista dig hos oss

Vi erbjuder trygg läkarkontakt, hög tillgänglighet och god service.

Äldre kvinna hos sjuksköterska.

Är du 75 år eller äldre?

På äldremottagningen kan vi ge dig som är äldre bättre tillgänglighet och en mer sammanhållen vård. Vi kan bland annat hjälpa dig genom hälsosamtal, genomgång av dina mediciner, individuell vårdplanering samt motion- och kostrådgivning. Hör gärna av dig så berättar vi mer.

Poddmottagningen, illustration

Poddmottagningen - där sjuka frågor får friska svar

I Capios egen podd Poddmottagningen lär du dig mer om olika hälsofrågor, sjukdomar och diagnoser. Kunniga experter gästar och ger tips, råd och nyttig information samt svarar på lyssnarnas frågor.

Snuvig tjej

Influensa eller förkylning?

Från den 19 november till 29 februari kan du vaccinera dig hos flera av våra vårdcentraler. Vi guidar dig med råd och tips på när du bör vaccinera dig, hur du själv kan minska risken för att bli smittad, samt vad du kan göra om du drabbas av årets influensa.

Vanliga frågor

Vi på Capio får många frågor från våra patienter. Här har vi sammanställt de vanligaste frågorna med svar.