Sommaröppet

Vi har öppet hela sommaren men med lite mindre personalstyrka.

Psykolog - Capio Vårdcentral Viksjö

Sista ansökningsdag: 2017-10-31   
Publicerades: 2017-10-09

Om oss

Capio vårdcentral Viksjö är belägen i nyrenoverade Viksjö centrum. Vi är ett glatt gäng på 27 medarbetare som skrattar mycket tillsammans, har god teamkänsla och trivs bra. Vi är en personlig vårdcentral som tillsammans tar hand om 11 600 listade patienter. Hos oss erbjuder vi våra patienter ett brett vårdutbud och vår ambition är att erbjuda vård av hög kvalitet med bästa tänkbara tillgänglighet och service för alla åldrar.

Beskrivning av tjänst

Arbetet som psykolog innebär att erbjuda personer med psykisk ohälsa ett tidigt omhändertagande. Du kommer bland annat att arbeta med bedömning och behandling av personer med krisreaktioner, ångest, lätta och medelsvåra depressioner, samt stressrelaterade sjukdomar. Vi har ett stort fokus på arbete med integrerad beteendehälsa, och strukturen runt detta kommer att utvecklas tillsammans med dig.

Arbetet är stimulerande med en hög grad av delaktighet och ansvar, samt goda möjligheter för utveckling. Vi erbjuder även kontinuerlig handledning. Stor vikt läggs på personlig lämplighet och erfarenheter inom integrerad beteendehälsa är meriterande. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad psykolog med minst steg 1 i KBT eller motsvarande. Erfarenhet är ett krav och tidigare arbete inom primärvården meriterande.

Vi arbetar för att uppnå god kvalitet och nöjda patienter. Vi söker dig som är flexibel, engagerad, positiv och intresserad, samt har god organisationsförmåga, kan arbeta självständigt och vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling. Vi värdesätter laganda och förmågan och viljan att ta egna initiativ.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Enligt överenskommelse.
Lön: Enligt överenskommelse.
Tillträde: 11 december eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Ansök senast: 2017-10-31

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com