Barn undersöks på vårdcentralen. Barn undersöks på vårdcentralen.

Välkommen till din vårdcentral

Det finns flera sätt att komma i kontakt med oss

Drop-in

För enklare akuta åkommor. Inga sjukintyg på drop-in. Lättakuten tar t.ex.emot infektioner i hals, ögon, öron, luftvägar och urinvägar, mindre sårskador, allergi, hudbesvär/utslag och receptförnyelse.

Måndag-fredag kl 8.15-9.30

Kontakta oss via telefon

Måndag-torsdag kl. 7.45-18.00, fredag kl. 8.00-17.00

Välkommen att ringa oss för rådgivning, tidsbokning, återbud och receptförnyelse.

08-751 07 00

Tibra medica är nu Capio

Den 1 april blev Tibra medica en del av Capio. Samma härliga personal finns såklart kvar och vår ambition att leverera den bästa vården till våra patienter är också den samma. Välkommen till Capio Vårdcentral Kista.

Vaccinera dig hos oss!

Du har väl sett över ditt vaccinationsskydd inför resan? Välkommen att höra av dig till oss för rådgivning och tidsbokning. Vi har ett brett utbud av resevaccin och hjälper dig gärna!

Lista dig hos oss

Vi erbjuder trygg läkarkontakt, hög tillgänglighet och god service.

Nu erbjuder vi internet-KBT

Internet-KBT ger samma effektiva behandling som vid traditionell KBT men du väljer plats och tidpunkt. Du har en personlig behandlare som i varje behandlingssteg återkopplar och ger dig stöd digitalt. Din läkare eller psykolog berättar gärna mer!

Poddmottagningen, illustration

Poddmottagningen - där sjuka frågor får friska svar

I Capios egen podd Poddmottagningen lär du dig mer om olika hälsofrågor, sjukdomar och diagnoser. Kunniga experter gästar och ger tips, råd och nyttig information samt svarar på lyssnarnas frågor.

Vanliga frågor

Vi på Capio får många frågor från våra patienter. Här har vi sammanställt de vanligaste frågorna med svar.

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård med vårdcentraler, specialistmottagningar, rehab, barnavårdscentraler och barnmorskemottagningar. Vi har idag mottagningar från Umeå i norr till Ystad i söder. Hos oss är varje patientmöte unikt och våra samlade erfarenheter används till att fortsätta utveckla bästa tänkbara vård.

Capio på LinkedIn