Distriktssköterska / sjuksköterska, vikariat - Capio Vårdcentral Kungsholmen

Sista ansökningsdag: 2017-09-30   
Publicerades: 2017-08-25

Patientmöte.

Om oss

Välkommen till Capio Vårdcentral Kungsholmen, centralt belägen ett stenkast från Stockholms stadshus. Vårdcentralen har i dagsläget cirka 8 300 listade och vi är ett 20-tal medarbetare med nära kontakt och korta beslutsvägar. Alla tjänster är besatta med ordinarie befattningshavare och förutom specialister i allmänmedicin finns AT/ST-läkare, mottagnings- och distriktssköterskor, undersköterskor, psykologer och kurator.

Vårdcentralen är i ett utvecklingsskede och vi har under senaste året byggt upp sjuksköterskeledda mottagningar för diabetes, astma/KOL och hypertoni samt en äldremottagning. Sedan årsskiftet har vi även ett uppdrag att ta hand om barn och unga med psykisk ohälsa. För att stärka rehabiliteringsarbetet vid sjukskrivningar har nyligen också en rehabkoordinator börjat på vårdcentralen. I huset finns flera andra specialistmottagningar (ÖNH, hud, gynekologi, psykiatri och barnmorskemottagning) som vi samarbetar med.

Beskrivning av tjänst

Vi söker nu en distriktssjuksköterska/sjuksköterska för arbete i hemsjukvården och på vår mottagning. Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Du kommer till en vårdcentral med:
  • Fast läkarbemanning
  • Möjlighet till regelbunden fortbildning
  • Möjlighet att påverka arbetstider samt schemaläggning
I tjänsten ingår:
  • Arbete inom hemsjukvården
  • Arbete på vår distriktssköterske-/sjuksköterskemottagning
  • Hypertonimottagning
  • Triagering
  • Telefonrådgivning

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad distriktssköterska / sjuksköterska med förskrivningsrätt. Erfarenhet av arbete på diabetes- eller astma/KOL-mottagning är meriterande.

Vi arbetar för att uppnå god kvalitet och nöjda patienter. Vi söker dig som är flexibel, engagerad, positiv och intresserad samt har god organisationsförmåga, kan arbeta självständigt och vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling. Vi värdesätter laganda och förmågan och viljan att ta egna initiativ.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Vikariat
Ett års vikariat. Vi tillämpar sex månaders provanställning.
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2017-09-30

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com