Sjuksköterska

Sista ansökningsdag: 2017-02-28   
Publicerades: 2017-02-17

Om oss

Capio Vårdcentral Kungsholmen ligger centralt på Kungsholmen i Stockholm med goda tunnelbane- och bussförbindelser. Vi är 30 anställda och listningen uppgår för närvarande till drygt 9000 patienter.

Vi söker dig som är sjuksköterska och som vill vara med och utveckla arbetet hos oss. Vi är en expanderande vårdcentral som har ett trivsamt och öppet klimat och lägger mycket fokus på kvalitetsarbete och tillgänglighet. Vi erbjuder en trevlig arbetsmiljö och moderna lokaler.

Beskrivning av tjänst

Vi söker dig som är sjuksköterska, och liksom vi är intresserad av att ge en hög medicinsk kvalitet, en bra tillgänglighet och en god service. Arbetet innefattar hemsjukvård, mottagnings arbete samt telefonrådgivning

Vi arbetar i journalsystemet Take Care samt telefonisystem TeleQ

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har tidigare erfarenhet av att arbeta inom primärvård

Du är en person som kan arbeta självständigt och är trygg i din yrkesroll. Du är en positiv person med intresse av och förmåga att arbeta med nytänkande. Du gillar att ta ansvar, engagera dig och att arbeta lösningsfokuserat. 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid/Deltid
Enligt överenskommelse.
Lön: Enligt överenskommelse.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan

Vi tillämpar sex månaders provanställning. 

Ansök senast: 2017-02-28

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com