2019-10-09, 15:00

Nu är det dags att vaccinera sig inför säsongens influensa

Vi erbjuder patienter över 65 år och de patienter som hör till en riskgrupp för influensavaccination. Drop-in varje tisdag och torsdag från kl. 15:00 - 18:00 mellan den 19 november och 5 december. OBS!! Vaccinationen kommer att ske i vår lokal på Lejonstigen 4, 1 tr.
2019-09-16, 15:00

Vi flyttar till nya lokaler

Vi flyttar till nya lokaler på Lidingö Stadshus, januari 2020. All personal följer med. Lördagen den 9 november kl.11.00 - 15:00 hälsas alla varmt välkomna på öppet hus där det ges möjlighet att få se vår nya vårdcentral.
sjuksköterska sjuksköterska

Nätverka med Capio

Vi vill gärna hålla kontakten med dig. Arbetar du inom vården och är intresserad av att hålla dig uppdaterad kring intressanta saker som händer inom Capio Närsjukvård? Fyll i formuläret nedan för att få inbjudningar till utbildningar, events och nätverksträffar. Vi ser fram emot att träffa dig.

Godkännande

Genom att kryssa i rutan ovan godkänner jag att Capio-koncernen sparar mina kontaktuppgifter. Uppgifterna får enbart användas för att skicka information, nyheter och inbjudningar till mig, liksom för att kontakta mig för ev. jobberbjudanden.

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård med vårdcentraler, specialistmottagningar, rehab, barnavårdscentraler och barnmorskemottagningar. Vi har idag mottagningar från Umeå i norr till Ystad i söder. Hos oss är varje patientmöte unikt och våra samlade erfarenheter används till att fortsätta utveckla bästa tänkbara vård.

Capio på LinkedIn