Störningar i bokning av telefontid via webbplatsen

Vi upplever för tillfället störningar i vårt system, vilket gör att det inte är möjligt att boka telefontider via vår webbplats. Vår leverantör arbetar med att lösa problemet. För att boka en tid, var god ring vårdcentralen.

Lämna synpunkter

Vi vill gärna veta dina synpunkter på den vård och det bemötande du fått vid din kontakt med oss. Det hjälper oss i vårt ständiga arbete att förbättras och utvecklas.

Om du har synpunkter på vården får du gärna kontakta oss via formuläret nedan.

För att vi ska kunna ge dig relevanta svar behöver du vara tydlig med dina synpunkter eller frågor, vad de gäller och vilken enhet eller person du haft kontakt med. Du får gärna vara anonym, men om du vill ha svar måste du fylla i din epostadress.

I ett öppet mailsystem kan vi inte garantera sekretessen och du kan därför inte få råd i medicinska frågor, boka tid, avboka tid eller förnya recept genom denna kontakt.

För din säkerhet ska du:

  • INTE ange ditt personnummer
  • INTE ange symptom eller besvär

För att kontakta oss på ett säkert sätt, där vi kan garantera sekretess, ber vi dig använda 1177 Vårdguidens e-tjänster (inloggning via e-legitimation). Om 1177 Vårdguidens e-tjänster inte är tillgängliga just här ber vi dig istället ringa oss. Du kan även ringa 1177 för rådgivning.

Tack för ditt engagemang!

Synpunkter på innehåll?
(Ange inte personnummer, symptom eller besvär i detta formulär).

Fyll i vårt formulär.