2019-09-30, 00:00

Bokade tider till distriktssköterska istället för drop-in!

För att undvika långa väntetider och risk för smittspridning i väntrummet ersätter vi fr.o.m den 1 oktober distriktssköterskans drop-in/öppna mottagning med bokade tider.
Barn undersöks på vårdcentralen. Barn undersöks på vårdcentralen.

Välkommen till din vårdcentral

Husläkarjouren Söder

Besök oss

Öppettider vardagar:

kl 17.00-22.00

Öppettider helgdag och röda dagar:

kl 8.00-22.00

Ring oss

08-123 398 00

Telefontid vardagar:

kl 16.30-22.00

Telefontid helgdag och röda dagar:

kl 8.00-16.00

Sköterskor chattar på en dator

Film - Så funkar vår chatt

Om du snabbt vill få hjälp eller behöver komma i kontakt med oss går det bra att använda vår nya chattfunktion. Hur det går till kan du se i filmen här.

Lista dig hos oss

Vi erbjuder trygg läkarkontakt, hög tillgänglighet och god service.

Nu erbjuder vi internet-KBT

Internet-KBT ger samma effektiva behandling som vid traditionell KBT men du väljer plats och tidpunkt. Du har en personlig behandlare som i varje behandlingssteg återkopplar och ger dig stöd digitalt. Din läkare eller psykolog berättar gärna mer!

Poddmottagningen, illustration

Poddmottagningen - där sjuka frågor får friska svar

I Capios egen podd Poddmottagningen lär du dig mer om olika hälsofrågor, sjukdomar och diagnoser. Kunniga experter gästar och ger tips, råd och nyttig information samt svarar på lyssnarnas frågor.

Husläkarjouren Söder - när vi har stängt

Om du blir sjuk eller skadar dig när vårdcentralen har stängt är du välkommen till Husläkarjouren Söder. Vi tar emot akuta besvär som inte kräver akutsjukhusens medicinska och tekniska resurser. Ring gärna innan och boka tid. Du hittar oss i Capio Vårdcentral Ringens lokaler.

Nu är vi hjärtsäkrade

Varje år drabbas ca 10 000 personer i Sverige av plötsligt hjärtstopp utanför sjukhus. Om hjärt-lungräddning påbörjas genast kan upp till 70-75% räddas. Vi är stolta att finnas med i Hjärt-Lungfondens hjärtstartarregister och har utbildning i D-HLR - hjärtlungräddning med defibrillator.

Blommor

Ny läkare

Vi hälsar Dr Hanna Sandelowsky välkommen. Dr Astrid Sjöström har minskat sin arbetstid till 50% och Hanna Sandelowsky kommer att ha ansvar för de patienter med födelsedag 16 – 31 som tidigare har varit listade på Astrid Sjöström. Du är välkommen att höra av dig om du har andra önskemål.

Vanliga frågor

Vi på Capio får många frågor från våra patienter. Här har vi sammanställt de vanligaste frågorna med svar.

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård med vårdcentraler, specialistmottagningar, rehab, barnavårdscentraler och barnmorskemottagningar. Vi har idag mottagningar från Umeå i norr till Ystad i söder. Hos oss är varje patientmöte unikt och våra samlade erfarenheter används till att fortsätta utveckla bästa tänkbara vård.

Capio på LinkedIn