Barn undersöks på vårdcentralen. Barn undersöks på vårdcentralen.

Välkommen till din vårdcentral

Chatta med oss

Nu kan du få kostnadsfri rådgivning och hjälp direkt via Ringens egen chatt. Chatten är bemannad helgfria vardagar kl. 8.00-15.00. Påbörja din chatt redan nu.

Starta chatten här

Kontakta oss via telefon

Helgfria vardagar kl 8.00-17.00

Välkommen att ringa oss för rådgivning.

08-120 00 810

Chatta med oss direkt

Nu kan du få rådgivning och hjälp av oss på Capio Ringen direkt via vår chatt. Chatten är bemannad helgfria vardagar kl. 8.00-15.00. På kvällar, helger och nätter är chatten obemannad, men du kan påbörja ditt ärende när som helst under dygnet.

Är du listad hos Hale Falsafi Amin?

I början av juni 2019 lämnar vår uppskattade specialist i allmänmedicin Hale Falsafi Amin oss. I samband med detta kommer du som är listad hos Hale Falsafi Amin att tilldelas en annan läkare, Maria Johansson. Om du har andra önskemål är du givetvis välkommen att höra av dig till oss.

Nu erbjuder vi internet-KBT

Internet-KBT ger samma effektiva behandling som vid traditionell KBT men du väljer plats och tidpunkt. Du har en personlig behandlare som i varje behandlingssteg återkopplar och ger dig stöd digitalt. Din läkare eller psykolog berättar gärna mer!

Förnya recept

Håller dina tabletter på att ta slut, eller planerar du en semester på annan ort? Tänk på att förnya dina recept på mediciner, preventivmedel och hjälpmedel i god tid före sommaren. Kontakta oss så hjälper vi dig.

Lider du av pollenallergi?

Pollensäsongen är här och det är många som besväras av sin pollenallergi med besvär som kliande ögon, snuva som är vattentunn och ibland rinnande, ständiga nysattacker och nästäppa.

Din hälsa i goda händer

Vi erbjuder trygg läkarkontakt, hög tillgänglighet och god service.

Poddmottagningen, illustration

Poddmottagningen - där sjuka frågor får friska svar

I Capios egen podd Poddmottagningen lär du dig mer om olika hälsofrågor, sjukdomar och diagnoser. Kunniga experter gästar och ger tips, råd och nyttig information samt svarar på lyssnarnas frågor.

Husläkarjouren Söder - när vi har stängt

Om du blir sjuk eller skadar dig när vårdcentralen har stängt är du välkommen till Husläkarjouren Söder. Vi tar emot akuta besvär som inte kräver akutsjukhusens medicinska och tekniska resurser. Ring gärna innan och boka tid. Du hittar oss i Capio Vårdcentral Ringens lokaler.

Nu är vi hjärtsäkrade

Varje år drabbas ca 10 000 personer i Sverige av plötsligt hjärtstopp utanför sjukhus. Om hjärt-lungräddning påbörjas genast kan upp till 70-75% räddas. Vi är stolta att finnas med i Hjärt-Lungfondens hjärtstartarregister och har utbildning i D-HLR - hjärtlungräddning med defibrillator.

Kvinna med mobil

Håll dig uppdaterad

Registrera dig till vårt nyhetsbrev som är fyllt med nyttig information inom vård, självhjälp, träning och hälsa.

Vanliga frågor

Vi på Capio får många frågor från våra patienter. Här har vi sammanställt de vanligaste frågorna med svar.

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård med vårdcentraler, specialistmottagningar, rehab, barnavårdscentraler och barnmorskemottagningar. Vi har idag mottagningar från Umeå i norr till Ystad i söder. Hos oss är varje patientmöte unikt och våra samlade erfarenheter används till att fortsätta utveckla bästa tänkbara vård.

Capio på LinkedIn