Begränsad verksamhet 20/4

Fredagen 20 april har vi planeringsdag. Vår drop-in på förmiddagen och telefonmottagningen kommer att vara mycket begränsad. Öppen mottagning till distriktssköterska kl 14:30-15:30 är helt stängd. Vi ber om ursäkt för ev besvär som detta kan orsaka.

Behöver du komma i kontakt med sjukvården vänligen ring 1177 för rådgivning. Vid livshotande tillstånd ring 112.

Husläkarjouren Söder

Patient på Närakuten.

Om du blir sjuk eller skadar dig när vårdcentralen har stängt är du välkommen till Husläkarjouren Söder. Du kan besöka oss utan att boka tid men det är bra att ringa i förväg.

Husläkarjouren Söder AB är en egen verksamhet som drivs av 15 olika vårdgivare. Du finner oss i Capio Vårdcentral Ringens lokaler.

Vi tar emot barn och vuxna vid olycksfall och akuta besvär som inte kan vänta till nästa dag. Vid allvarlig skada eller sjukdom bör du besöka akutmottagning på sjukhus eller ringa 112.

Vi kan bland annat hjälpa dig som har:

Alla patienter kallas in i turordning. Undantag kan vara små barn eller patienter med svåra akuta besvär såsom bröstsmärta eller andningsbesvär. Har du något av dessa besvär, var snäll och säg till personalen.

Om dina besvär har varit långvariga eller omfattande, eller om du behöver intyg eller remisser kommer du att bli hänvisad till din ordinarie vårdcentral.

Du behöver inte vara listad på Capio Vårdcentral Ringen för att besöka Husläkarjouren Söder.

Observera att vi inte skriver ut några beroendeframkallande läkemedel.

Läs mer om Husläkarjouren Söder på 1177.se.

Innehållsansvarig för denna sida:

Susanne Carlgren
Specialist i allmänmedicin.
Medicinskt ansvarig läkare, Capio Vårdcentral Ringen.