Verksamhetschef

Sista ansökningsdag: 2017-05-15   
Publicerades: 2017-04-04

Verksamhetschef

Om oss

Capio Södermalm är belägen vi Mariatorget på Söder och vi är ett team på 20 anställda. Vi är en personlig vårdcentral som tillsammans tar hand om 9000 listade patienter och erbjuder våra patienter ett fullt vårdcentralsutbud med BVC. Vår ambition är att erbjuda vård av hög kvalitet med bästa tänkbara tillgänglighet och service för alla åldrar.

Beskrivning av tjänst

Vi söker dig som vill leda och utveckla vår verksamhet framöver. Du är van vid att ta ansvar, engagera dig och du tycker om att arbeta utifrån patientens och medarbetarens behov i fokus. Du kan entusiasmera din personal, tillvarata deras kompetens, och har välutvecklade tankar kring ett konkurrenskraftigt vårdutbud för den aktuella befolkningen.

Vi erbjuder dig ett utmanande och utvecklande uppdrag på en arbetsplats på Capio Södermalm, där du kommer att leda, utveckla och expandera hela verksamheten. Ett av dina viktigaste uppdrag blir att leverera bra arbetsmiljö för medarbetarna och hög kvalitet och tillgänglighet för patienterna inom givna ekonomiska ramar och uppsatta mål. Som verksamhetschef ska du på ett strukturerat och förtroendeingivande sätt utveckla och leda verksamheten framåt. Goda ledaregenskaper är viktigt för att kunna stärka och förvalta det befintliga arbetet på enheten idag.

I ditt ansvarsområde ingår fullt resultat- och personalansvar med uppföljning och rapportering både internt och till regionen. Vidare har du ett medicinskt ledningsansvar och är ansvarig för det systematiska arbetsmiljö- och kvalitetsarbetet. Du ansvarar för lokala samarbetsrelationer samt att verksamhetens resultat ligger på budgeterad nivå.

Du rapporterar till regionchef inom Capio Närsjukvård i Stockholm Syd och ingår i en chefsgrupp med 11 kollegor. I regionsupporten ingår även regional medicinsk chef, controller, HR-konsult, IT-support och samordningsfunktioner.

Kvalifikationer

Du har lång erfarenhet av ledarskap och förändringsarbete. Du har tidigare jobbat inom primärvården och har i dina tidigare roller haft resultatansvar och är van att arbeta med verksamhetsuppföljning.

Du är en tydlig och förtroendeingivande ledare med en god förmåga att strukturera och prioritera. Du lyfter och utvecklar dina medarbetare och har självklar förmåga att leda olika grupper samtidigt som du är handlingskraftig och beslutsmässig. 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2017-05-15

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com