Arbetsterapeut - Capio Rehab Lina Hage Södertälje

Sista ansökningsdag: 2017-10-31   
Publicerades: 2017-10-09

Om oss

Vi bedriver primärvårdsrehabilitering och arbetar för obrutna vårdkedjor utan väntetider. Till oss kommer patienter med akuta åkommor liksom patienter med komplexa behov. Capio Primärvård AB verkar inom primärvården och bedriver vårdcentraler och specialistmottagningar. På Capio Rehab Lina Hage ingår kiropraktor, sjukgymnast, arbetsterapeut och dietist i vårt arbetslag.

Beskrivning av tjänst

Din roll som arbetsterapeut hos oss omfattar bedömning och behandling, både individuellt och i grupp, i såväl patientens hem som på mottagningen.

Kvalifikationer

Erfarenhet av hemrehabilitering och/eller kliniskt arbete inom primärvårdsrehabilitering är önskvärt.

Magister-/masterexamen är särskilt meriterande.

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut, gärna med erfarenhet av arbete inom primärvård. Du ska trivas med att arbeta självständigt och vilja arbeta i team. Vi har förväntningar på att du är nytänkande och serviceinriktad. Du är prestigelös, ambitiös och ödmjuk. Att du är kvalitetsmedveten ser vi som en självklarhet.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan

Vi tillämpar sex månaders provanställning

Ansök senast: 2017-10-31

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com