Sjuksköterska - Capio Vårdcentral Lina Hage

Sista ansökningsdag: 2017-08-30   
Publicerades: 2017-08-10

Om oss

Capio Vårdcentral Lina Hage är beläget i Södertälje. På vår vårdcentral är vi ca 25 medarbetare och vi har drygt 6600 listade patienter samt hemsjukvård, rehab och barnläkarmottagning. Vill du bli en del av vårt gäng?

Beskrivning av tjänst

Vår hemsjukvård samt vår husläkarmottagning behöver förstärkning fredagar ungefär två gånger per månad. Arbetet innefattar både vår hemsjukvård och arbete på vår husläkarmottagning.

Rekrytering sker fortlöpande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av primärvård som mottagningssjuksköterska och hemsjukvård är meriterande. Du ska vara trygg i din arbetsroll och ha ett stort engagemang i ditt arbete. Din roll kräver flexibilitet, god samarbetsförmåga samt en öppen inställning för olika miljöer och arbetsgrupper.

B-körkort fordras.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Timanställd/Intermittent visstidsanställning
Omfattning: Timavlönad
Ca två fredagar per månad.
Lön: Enligt överenskommelse.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan

Rekrytering sker fortlöpande.

Ansök senast: 2017-08-30

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com