Capio Vårdcentral Farsta Rehab - Arbetsterapeut

Sista ansökningsdag: 2016-11-29   
Publicerades: 2016-09-28

Om oss

Vi bedriver primärvårdsrehabilitering och arbetar för obrutna vårdkedjor utan väntetider. Till oss kommer patienter med akuta åkommor liksom med komplexa behov. För oss är kvalitet och service en själklarhet.

Vår målsättning är att ständigt utveckla och förbättra verksamheten för att vi skall kunna ge våra kunder och patienter den medicinska kvalitet och service de efterfrågar. Vill du vara en del av vårat team?

Beskrivning av tjänst

Din roll som arbetsterapeut hos oss omfattar bedömning både individuellt och i grupp, i såväl patientens hem som på mottagning. Hemrehabilitering sker ofta i team tillsammans med sjukgymnast.


Erfarenhet av kliniskt arbete inom primärvårdsrehabilitering och /eller erfarenhet av hemrehabilitering är önskvärt. Magister-/master examen är meriterande. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut, gärna med erfarenhet inom primärvården. Du skall trivas med att arbeta självständigt och även i team. Vi tror på mångfald och värdesätter olika etniska bakgrunder och välkomnar såväl kvinnliga som manliga sökanden.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen med din ansökan!

Ansök senast: 2016-11-29

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com