Nytt arbetssätt på vårdcentralen

Sedan årsskiftet har vi en ny rutin för tidsbokning:

Ditt ärende bedöms av ett multiprofessionellt  team med, läkare, sjuksköterska, psykolog och fysioterapeut. Efter bedömningen återkopplar vi  till dig inom tre dagar. Du får vid behov tid för besök till den profession som bedöms vara bäst lämpad att bedöma dina aktuella besvär. Vi kan även komma att ge dig råd om egenvård.  Kallelse kommer via SMS eller brev.

 

Rehabkoordinator - Capio Rehab Farsta

Sista ansökningsdag: 2017-07-31   
Publicerades: 2017-06-26

Om oss

Capio Rehab Farsta ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio Närsjukvård AB. Vi arbetar aktivt med hög kundnöjdhet, god service, rätt kompetens, hög tillgänglighet, trivsam miljö och ett teamarbete utöver det vanliga.

På Capio Rehab Farsta ingår kiropraktor, sjukgymnast, arbetsterapeut och dietist i vårt arbetslag. Vi har ett nära samarbete med Capio Vårdcentral Farsta bland annat genom teamarbete såsom multimodal rehabilitering (MMR) samt rehabkoordinator. 

Beskrivning av tjänst

Som rehabkoordinator är ditt uppdrag att identifiera patienter som är i behov av samordnade åtgärder för att undvika eller minska sjukskrivning. Du har ett nära samarbete med övriga professioner på primärvårdsrehab Capio Rehab Farsta samt Capios vårdcentraler i Farsta och Gubbängen.

Ditt arbete innebär ett nära samarbete med patient, försäkringskassa, arbetsgivare och arbetsförmedling. Du ansvarar för att utveckla arbetssätt och metoder som främjar tidiga insatser i sjukskrivningsprocessen och i förlängningen minska antalet långtidssjukskrivningar. Arbetet ställer stora krav på självständighet, flexibilitet och god samarbetsförmåga.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en legitimerad yrkesexamen, såsom exempelvis legitimerad fysioterapeut, arbetsterapeut eller sjuksköterska. Du har flerårig erfarenhet av rehabilitering, gärna med vidareutbildning inom området. Det är meriterande om du har MI–kompetens och har gått kursen: "Koordinering av rehabprocessen", 7,5 högskolepoäng.

Du trivs med att arbeta både självständigt och i team. Vi har förväntningar på att du är nytänkande, serviceinriktad, prestigelös, ambitiös och ödmjuk. Att du är kvalitetsmedveten ser vi som en självklarhet.

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Vi tillämpar sex månaders provanställning.
Omfattning: Deltid
Tjänsten är på 50%. Vid behov kan eventuell utökning av tjänst ske.
Lön: Enligt överenskommelse.
Tillträde: Tillträde snarast efter överenskommelse. Rekrytering pågår löpande under ansökningstiden. Tjänsten kan komma att tillträdas innan sista ansökningsdag.

Ansökan

Ansök senast: 2017-07-31

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com