Nytt arbetssätt på vårdcentralen

Sedan årsskiftet har vi en ny rutin för tidsbokning:

Ditt ärende bedöms av ett multiprofessionellt  team med, läkare, sjuksköterska, psykolog och fysioterapeut. Efter bedömningen återkopplar vi  till dig inom tre dagar. Du får vid behov tid för besök till den profession som bedöms vara bäst lämpad att bedöma dina aktuella besvär. Vi kan även komma att ge dig råd om egenvård.  Kallelse kommer via SMS eller brev.

 

Fysioterapeut/Sjukgymnast vikariat - Capio Rehab Farsta

Sista ansökningsdag: 2017-07-24   
Publicerades: 2017-06-26

Om oss

Capio Rehab Farsta ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio Närsjukvård AB. Vi arbetar aktivt med hög kundnöjdhet, god service, rätt kompetens, hög tillgänglighet, trivsam miljö och ett teamarbete utöver det vanliga. På Capio Rehab Farsta ingår kiropraktor, sjukgymnast, arbetsterapeut och dietist i vårt arbetslag.

Vi har ett nära samarbete med Capio Vårdcentral Farsta bland annat genom teamarbete såsom multimodal rehabilitering (MMR) samt rehabkoordinator.

Beskrivning av tjänst

Vi strävar efter livskvalitet och bättre hälsa för våra patienter. Arbetsuppgifterna består av bedömning och rehabilitering av framförallt besvär från rörelse- och stödjeorganen, men även vid andra diagnoser såsom neurologiska sjukdomar, hjärt- och kärlsjukdomar, lungsjukdomar, stress och psykisk ohälsa. Behandlingen sker både individuellt och i grupp.

Arbetet ställer stora krav på både självständighet, flexibilitet och god samarbetsförmåga. Tidigare erfarenhet av arbete i primärvården samt arbete/utbildning inom psykosomatik är meriterande, men vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut eller sjukgymnast, gärna med flerårig erfarenhet från arbete inom primärvård. Vidareutbildning på högskolenivå såsom magister eller masternivå är meriterande.

Du trivs med att arbeta självständigt men även i team. Vi har förväntningar på att du är nytänkande och serviceinriktad. Du är prestigelös, ambitiös och ödmjuk. Att du är kvalitetsmedveten ser vi som en självklarhet. 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Vikariat
Vikariat på 100% från och med 1 oktober 2017 till och med 2 februari 2018.
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse.
Tillträde: Tillträde snarast efter överenskommelse. Rekrytering pågår löpande under ansökningstiden.

Ansökan

Ansök senast: 2017-07-24

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com