Nytt arbetssätt på vårdcentralen

Sedan årsskiftet har vi en ny rutin för tidsbokning:

Ditt ärende bedöms av ett multiprofessionellt  team med, läkare, sjuksköterska, psykolog och fysioterapeut. Efter bedömningen återkopplar vi  till dig inom tre dagar. Du får vid behov tid för besök till den profession som bedöms vara bäst lämpad att bedöma dina aktuella besvär. Vi kan även komma att ge dig råd om egenvård.  Kallelse kommer via SMS eller brev.

 

Geriatriker till hemsjukvården - Capio Vårdcentral Farsta

Sista ansökningsdag: 2017-06-15   
Publicerades: 2017-04-12

Om oss

Capio Vårdcentral Farsta är en stor vårdcentral belägen i ljusa fina lokaler. Vi finns centralt i Farsta med närhet till buss, tunnelbana, restauranger och affärer. På vårdcentralen finns bland annat sedvanlig läkarmottagning med drop-in dagligen, sköterskemottagning, hemsjukvård och ett stort psykosocialt team. Vi har även en Rehabenhet med sjukgymnaster, arbetsterapeuter, dietister och kiropraktorer.

Vi är idag cirka 60 medarbetare som har hand om 17 500 listade patienter.

Beskrivning av tjänst

Vi söker en specialist i geriatrik som vill vara med och fortsätta utveckla Capio Vårdcentral Farsta på ett positivt sätt. Som geriatriker hos oss ansvarar du över våra hemsjukvårdspatienter som för närvarande består av ca 200 inskrivna patienter och ett LSS boende. Du kommer att ansvara över allt medicinskt som rör dessa patienter såsom Waran ordination, läkemedelsgenomgångar, samverkan med övriga vårdgivare, sjuksköterskor/distriktsköterskor, undersköterskor samt kommun och rehab då behov uppstår. 

Kvalifikationer

Legitimerad läkare med specialistkompetens i geriatrik och med intresse och erfarenhet av vård av äldre. Erfarenhet av primärvård, äldreboenden, hemsjukvård, ASIH, geriatrik eller palliativ vård är meriterande. Du är intresserad av att vara med och utveckla vården av äldre och kroniskt sjuka patienter i samarbete med den kommunala hälso- och sjukvården.

Vi vill att du har goda kunskaper i det svenska språket, lätt för att kommunicera och skapa relationer. Du behöver vara flexibel, en god kommunikatör samt har god samarbetsförmåga då vi lägger mycket vikt på teamarbete. Att du har ett professionellt arbetssätt och gott bemötande är en självklarhet.

Du är intresserad av kvalitetsarbete då detta är ett stort fokusområde inom Capio Närsjukvård och liksom vi är du intresserad av att skapa goda och långvariga patientrelationer, ge hög kvalitet i vård och bemötande, bidra till hög tillgänglighet samt till en positiv och utvecklande arbetsmiljö.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse.
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse

Ansökan

Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden så vänta inte med att söka.

Vi ser fram emot att träffa dig! 

Ansök senast: 2017-06-15

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com