Nytt arbetssätt på vårdcentralen

Sedan årsskiftet har vi en ny rutin för tidsbokning:

Ditt ärende bedöms av ett multiprofessionellt  team med, läkare, sjuksköterska, psykolog och fysioterapeut. Efter bedömningen återkopplar vi till dig. Du får vid behov tid för besök till den profession som bedöms vara bäst lämpad att bedöma dina aktuella besvär. Vi kan även komma att ge dig råd om egenvård.  Kallelse kommer via SMS eller brev.

 

Distrikssköterska / Sjuksköterska till hemsjukvården

Sista ansökningsdag: 2016-09-30   
Publicerades: 2016-08-03

Vi söker medarbetare. Vill du vara med i vårt team?

Sköterska från hemsjukvården vid bil. Capio Vårdcentral Farsta

Om oss

Capio Vårdcentral i Farsta är en sedvanlig husläkarmottagning med läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, laboratorium, läkarsekreterare samt psykologer. Vi har även en rehabmottagning som är knuten till vårdcentralen och som erbjuder sjukgymnastik, kiropraktor, dietist och arbetsterapeut.

Vår vårdcentral ligger söder om Stockholm, centralt i förorten Farsta med goda tunnelbane- och bussförbindelser. På mottagningen är vi ca 50 medarbetare. Patienter upplever en mycket god stämning i verksamheten och listningen uppgår för närvarande till drygt 18 800 patienter samt ca 200 inskrivna i hemsjukvården.

Beskrivning av tjänst

Vi söker nu två distriktssköterskor / sjuksköterskor till hemsjukvården i Farsta.

Arbetet som distriktssköterska/sjuksköterska innebär sedvanliga arbetsuppgifter för sköterskor i hemsjukvården, såsom planerade och oplanerade hembesök.

Vi arbetar i ett härligt team med sjuksköterskor, undersköterskor samt en hemsjukvårdsläkare för att skapa en god kontinuitet för våra inskrivna patienter. Samverkan med övriga vårdaktörer som kommun, anhöriga och slutenvården är viktig för oss och tillhör det dagliga arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg. sjuksköterska - gärna med vidareutbildning distriktssköterska. Du bör ha goda egenskaper i det svenska språket. B-körkort är ett krav då det fodras i tjänsten.

Erfarenhet av primärvård/hemsjukvård är meriterande. Vi använder journalsystemet Take Care och Tele Q vid telefonrådgivning.

Låter detta intressant och utmanande? Då är du välkommen att höra av dig för att boka ett personligt möte.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid/Deltid
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2016-09-30

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com