Semestertider

Tänk på att under semesterperioden v 26-v33 har vi reducerad verksamhet. Förbered och planera i god tid inför kontakt/besök hos oss.

Glad och solig sommar önskar personalen!

Specialist i allmänmedicin med intresse för ledarskap - Capio Vårdcentral Vallby

Sista ansökningsdag: 2017-11-19   
Publicerades: 2017-10-12

Om oss

Vår ambition är att erbjuda våra patienter vård av hög kvalitet med bästa tänkbara tillgänglighet, service och bemötande. Vi erbjuder ett brett vårdutbud av bland annat vaccinationsmottagning, diabetesmottagning och psykosocial mottagning. Vi finns i Vallby centrum och vi har även en filial i Råby.

Beskrivning av tjänst

Vi söker nu en specialist i allmänmedicin som vill ta ett helhetsansvar i rollen som medicinskt ansvarig läkare, MAL, kombinerat med klinisk roll som specialist i allmänmedicin. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktigt från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte. Vi erbjuder ett utvecklande och utmanande arbete på en vårdcentral med tydligt patientfokus. En arbetsplats där kvalitet och service prioriteras.

I ditt ansvarsområde ingår ett medicinskt ledningsansvar och du rapporterar till verksamhetschefen på Vallby vårdcentral. Du har ansvar för den medicinska behandlingen, kvalitet och patientsäkerhet på vårdcentralen och är samordnare för läkarnas möten och fortbildning. Liksom verksamhetens övriga specialistläkare arbetar du med

  • Medicinskt ledningsansvar
  • Utveckling av verksamheten
  • Utredning och behandling av patienter på mottagningen
  • Handledning av våra AT- och ST-läkare samt studenter

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad specialist i allmänmedicin och som har erfarenhet av arbete inom primärvården. Du är tydlig och förtroendeingivande med en god förmåga att strukturera och prioritera. Som person är du förändringsbenägen, lösningsfokuserad och stabil med god förmåga att skapa varaktiga relationer. Du har en förmåga att skapa teamkänsla och stor delaktighet i arbetet mot verksamhetens uppsatta mål.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning:
Tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning. Tjänstgöringsgrad 100 % och tillträdesdatum enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande.
Lön: Enligt överenskommelse.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök senast: 2017-11-19

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com