Planeringsdag 27/9

Torsdag 27 september är vårdcentralen stängd på grund av planeringsdag..

Vid akuta tillstånd ring 112. För sjukvårdsrådgivning kontakta:

Alléjouren är öppen som vanligt 17.00-22.00. Du kan även besöka Capio Kungsbacka Närakut som har öppet kl. 7.00-24.00,

Barn i förälders knä blir undersökt.

Din hälsa i goda händer

Läkarbesök online med Capio Go

Våra läkare online hjälper dig med flera vanliga besvär, även när vårdcentralen är stängd. Du får medicinsk bedömning, råd och recept direkt i din mobil eller dator. Öppet alla dagar 8.00-22.00

Starta ditt digitala läkarbesök


Capio Go kan tyvärr inte hjälpa till med intyg eller besvara frågor kring ärenden/behandlingar du redan påbörjat på din vårdcentral.

Aktuellt

Patientforum. Patienter i väntrum.
Välkommen till Patientforum

Du som är patient hos oss eller vill bli listad på Capio Vårdcentral Axess är inbjuden att träffa mig som är verksamhetschef. Syftet är att utveckla en dialog om hur vi tillsammans skapar vården du behöver. Exempel på ämnen vi kan prata kring är delaktighet, tillgänglighet, information, väntrumsmiljö, bemötande m.fl. Ett forum där både ros och ris diskuteras och följs upp vid nästa patientforum. Minnesanteckningar kommer att skrivas, men inga namn nämns förutom mitt eget. Dessa tas även upp på vårdcentralens arbetsplatsmöten. Obs, inga enskilda fall kan diskuteras under patientforum, har du synpunkter på din egen behandling hänvisar jag till vederbörande läkare. Vi bjuder på fika och ingen föranmälan krävs! 

Vi samlas kl 16.00-16.45 under följande datum:
26 september31 oktober28 november19 december

Din åsikt är viktig för oss, välkommen!  
Hälsar Veronika Ottosson
Verksamhetschef, Capio Vårdcentral Axess

Har du synpunkter på vården?

Aktuellt

Fästingsäsongen är här.
Vi vaccinerar mot TBE

Fästingburen hjärninflammation, TBE, finns i stora delar av Sverige, men även i Centraleuropa, de baltiska länderna, Åland och Ryssland. Du kan bli smittad av TBE redan i april och så sent som i oktober.

Vaccination mot TBE bör helst ske i god tid innan fästingsäsongen för att du ska få ett fullgott skydd. Men även om skyddet inte är fullgott efter första sprutan har du ändå ett visst skydd.

Om fästingsäsongen redan har börjat är det ändå inte för sent att vaccinera dig eftersom fästingar kan smitta långt in på hösten.

Våra vaccin och priser