Fästingvaccin åter i lager v27 + v28

TBE vaccin för vuxen kommer att levereras första veckan i juli (v 27) och för barn i mitten av juli (v 29).

Sjuksköterska - Capio Vårdcentral Axess

Sista ansökningsdag: 2017-11-03   
Publicerades: 2017-09-05

Om oss

Capio Vårdcentral Axess är belägen i vackra lokaler i Axesshuset i centrala Göteborg, ett stenkast från Järntorget.

Vi är en modern och välfungerande verksamhet bestående av 35 medarbetare som har hand om cirka 12 600 listade patienter.

För oss är det viktigt med ett flexibelt och nära samarbete mellan yrkesgrupperna för att på bästa sätt hjälpa våra patienter. Vi formar en arbetsmiljö där alla kan utvecklas och känna stolthet över sin egen och vår gemensamma insats.

Inom Capio har vi stor tilltro till varje människas förmåga och vi uppmuntrar våra medarbetare att själva ta initiativ till förbättringar. På så sätt kan alla vara delaktiga i företagets utveckling och framgång. Vi erbjuder också kontinuerlig kompetensutveckling samt en rad förmåner.

Beskrivning av tjänst

Vi söker nu en sjuksköterska för arbete på vår mottagning. Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktigt från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte. 

Mottagningen

  • Telefonrådgivning Tele-Q och tidsbokning
  • Mottagningsarbete så som såromläggningar, injektioner, blodtryck m.m.
  • Triagering, behandling och egenvårdsråd på vår lättakut
  • Handledning av sköterskestudenter kan ingå

Till vår mottagning söker vi en sjuksköterska. Vi ser gärna att du som sökande har tidigare erfarenhet av att arbeta på vårdcentral och känner dig bekväm med självständiga bedömningar. 

Kvalifikationer

Till vår mottagning söker vi en sjuksköterska. Vi ser gärna att du som sökande har tidigare erfarenhet av att arbeta på vårdcentral och känner dig bekväm med självständiga bedömningar.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansäkningsdatum.
6 mån provanställning gäller.

Ansök senast: 2017-11-03

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com