Begränsad drop-in

Just nu har vi minskad bemanning på grund av sjukdom, vilket innnebär att vi har ett begränsat antal drop in-tider.

Planeringsdag 21/2

Torsdagen den 21 februari är vårdcentralen stängd mellan kl. 12-17 på grund av planeringsdag.

Vid akuta tillstånd ring 112. För sjukvårdsrådgivning kontakta:

Alléjouren är öppen som vanligt 17.00-22.00. 

Företagshälsa

Företagshälsa. Samtal mellan vårdgivare och patient.

Vi erbjuder ditt företag tjänster som hälsokontroller, intyg i arbetslivet samt vaccinationer med snabba insatser och ett engagerat bemötande.

Ovan tjänster utför vi även som underleverantör i samarbete med såväl Capios Företagshälsovårdsenheter som externa Företagshälsovårdsenheter. Vi har inga fasta avgifter, du betalar endast för det du beställer.

Vår styrka är helheten

Capio erbjuder både hälsovård och sjukvård. Medan den primära företagshälsan hamnar under hälsovårdens tak kan vi enkelt slussa över dina anställda till sjukvården, om de skulle vara i behov av vård. En genomtänkt strategi kring hälsa är en god investering för både individ och organisation!

Skräddarsydda lösningar

Vårt utbud inom företagshälsa varierar mellan våra olika mottagningar. Om du har anställda i flera delar av landet och är intresserad av ett enhetligt hälsopaket ber vi dig kontakta vår samordnare av tjänster inom hälsa, maria.kajson@capio.se. Detta gäller även dig som önskar fler tjänster än din lokala mottagning kan tillhandahålla.

.


Våra lokala företagstjänster

Om du har ett lokalt företag och endast är intresserad av den här mottagningens företagstjänster kan du se vårt utbud nedan. Skriv gärna lite om ditt företag och era behov till företagsansvarig på Capio Vårdcentral Axess så återkommer vi med en offert.

Capio Vårdcentral Axess tillhandahåller följande tjänster:

Innehållsansvarig för denna sida:

Stefan Bremberg
Chefläkare