Byte av journalsystem

Den 18 okt byter vi journalsystem. I samband med bytet och en tid framöver kan bokning och journalföring tyvärr komma att ta lite längre tid. Vi ber om överseende med detta.

19/10 och 25/10 endast drop in

Fredagen 19 okt och torsdagen 25 okt tar vi endast emot Drop-in till sjuksköterska.
Våra läkare online hjälper dig via Capio Go med flera vanliga besvär, 

Bli patient hos oss

Patient får hjälp att lista sig i receptionen.

Valet av vårdcentral är fritt och personligt. Att lista sig betyder att du väljer vilken mottagning du eller ditt barn vill tillhöra. Skulle du flytta, byta arbete, vara missnöjd eller av annan anledning vilja byta vårdcentral kan du alltid lista om dig eller ditt barn.

Om du inte gör ett aktivt val blir du automatiskt listad på den vårdcentral som ligger närmast din folkbokföringsadress. Om du inte vill vara listad på den vårdcentralen tar du kontakt med den vårdcentral du vill tillhöra istället.

Lista dig via webben


När du loggar in i 1177 Vårdguidens e-tjänster kan du välja vilken vårdcentral du vill lista dig eller ditt barn (upp till 16 år) på via Ändra vårdval.

För att logga in måste du vara folkbokförd i Sverige. Du behöver också ha en svensk e-legitimation eller ett svenskt mobilnummer. Såhär loggar du in.

Lista dig i receptionen

Du är naturligtvis även välkommen att komma förbi oss, så hjälper vi dig att lista dig i vår reception.

Lista dig via blankett

Ett annat tillvägagångssätt om du vill lista dig hos oss är att fylla i och skicka in en blankett. Blanketten kan du beställa av oss via formuläret nedan

Beställ blankett

Fyll i ditt namn och personnummer så skickar vi en blankett till din folkbokföringsadress. Blanketten skriver du sedan under och skickar in.

Är ni flera familjemedlemmar som vill lista er, vänligen skicka ett formulär per familjemedlem.

Listar du ditt barn (under 6 år) på vårdcentralen ansluts ditt barn automatiskt till vår BVC.